Melyik házimunkát utáljátok/szeretitek a legjobban?
Régebben utáltam porszívózni és szerettem port törölni. Most már utálok port törölni, ellenben szeretek porszívózni. :)
Szeretek még söpörni (konyhába, folyosón, ahol nincs szőnyeg) és felmosni, a konyhába takarítani (gáztűzhelyet letakarítani, asztalt rendbe tenni, székeket átkefélni stb.)
17/L
legjobban a mosogatás,konyhai dolgokat utálom.
Amit szívesen csinálok az a porszívózás,mert akkumlátoros porszívóm van,csak feltöltőm és nagyon könnyű egy szerkezet és mindenhova tudom cipelni nem nehéz,forgófejes végén csak kiürítem a tartályt. Miatta szerettem meg a porszívózást,már felsöpörni se kell nagyon csak kiviszem konyhába meg előszobába:)
Vasalni utálok legjobban. Nem is szoktam.
Legszívesebben a mosogatást csinálom. A portörléssel is elvagyok.
Imádok szépen mosni és vasalni.
Takarítani alig szoktam, van takarítónőm.
Utálok főzni és mosogatni, de ezzel szemben heti 6 alkalommal főzök friss vacsorát és minimum 2x sütök süteményt egy héten.
Szeretek mosogatni, porszívózni nem. A porszívót nem bírom. huzogatod a végét, a kanapé alatt, mögött, közben fujja rád a levegőt, szedd fel a széket, pakolj fel mindent a földről..
Mosogatásban meg. baloldalt a koszosok, jobb oldalt a tiszták középen pedig mosogatok. azt nagyon szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!