Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik házimunka a kedvencetek...

Melyik házimunka a kedvencetek? Melyiket utáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés
Nekem a porszívózás a kedvencem, rendrakást viszont utálom.
2021. szept. 22. 13:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
AZ ablakmosás a kedvencem - amire kész vagyok, minden ablak ragyog! -, a mosogatást és porszívózást meg utálom.
2021. szept. 22. 14:25
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
A vasalást, mosogatást és a porszívózást utálom. Rendet rakni szeretek, illetve felmosni, söpörni, teregetni.
2021. szept. 22. 14:35
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Porszívó robotomat szeretem nézni, mosogatni pedig rühellek, ezért nemnis csinálom.
2021. szept. 22. 14:56
 4/20 A kérdező kommentje:

#1 ablakmosás, az én is szeretem, csak fárasztó nekem

#3 Porszívó robot :D és megy körbe a lakásban? Vicces látvány lehet :D

2021. szept. 22. 15:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szekrényeket Pronto-zni szeretek a legjobban, mert utána sokáig nagyon jó illat lesz a szobában. Mosogatással viszont ki lehet kergetni a világból, nem is nagyon szoktam, a mosogatógép elintézi helyettem.
2021. szept. 22. 15:35
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Fürdőszobai feladatokkal (wc, mosdó takarítás, kád annyira már nem, mert bele kell hajolni) megvagyok, bár az túlzás, hogy szeretem.

Amit kifejezetten utálok, az a mosogatás, tűzhelyről zsír takarítása.

2021. szept. 22. 15:38
 7/20 anonim ***** válasza:

Wc-t takarítani szeretek. Fura, de ez van. Jó érzés tudni, hogy azt használom, amit előzőleg tudom, hogy szépen kitisztítottam.

Mosogatni már nem szeretek, de nem is szoktam sokat, mióta gépünk van. Port törölni utálok, de kell, így megcsinálom. Többivel elvagyok.

2021. szept. 22. 17:59
 8/20 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, szeretek mosogatni, pedig a mosogató mellett van a mosogatógép..az igaz, hogy a gép csillogóbbra mos mindent, de én akkor is a kézi mosogatást szeretem. Ásás, gereblézés, gyönyörködés a zöld kertben. Ami a legmegrázóbb az a takarítás...még az én szobám is kihívás, hát még a szekrények teteje portalanítása..sőt van még rosszabb..a mennyezetventillátorok lapátjainak letörlése.

Ja és főzni is szeretek..például teát.

2021. szept. 22. 18:00
 9/20 anonim ***** válasza:
Fürdőszoba takarítást nagyon szeretem, portörlést viszont rühellem.
2021. szept. 22. 18:21
 10/20 anonim ***** válasza:
A portorlest nem szeretem en se. Pepecselos,nincs latszatja es 5 nap mulva olyan. Rendet rakni,rendszerezni szeretrk,az latvanyos. Wc furdo is. Porszivozni robotporszivo megy,baromi latvanyos tisztasagot csinal.
2021. szept. 22. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!