Lányok-nők, fiúk-férfiak kinek melyik napszemüveg tetszik?
Figyelt kérdés
Milyen szemüveget ajálanál egy férfinek ami tetszik is neked?
Például erről az oldalról tudnál választani?
2024. márc. 4. 21:28
1/4 anonim válasza:
Temuról speciel nem rendelnék napszemüveget, de mindenképp valami vékony fémkeretes aviator stílusú napszemcsit vennék. Szerintem azok néznek ki a legjobban.
2/4 anonim válasza:
Hát arcformától függ kinek mi áll jól én azt javasolnám valamelyik boltba próbálj fel sok fajta formájú keretet és amit jónak érzel magadon azt vedd meg vagy olyan formát keress
3/4 anonim válasza:
1) Temuról tuti nem, napszemüvegből vagy minőségi vagy semmi. A szemed világáról van szó, a napszemüvegben kitágul a pupillád, ha nincs uv szűrés, még több káros sugárzás jut a szemedbe. Nekem pl Ray Ban van, alább nem adom.
2) A fejformától is függ, ha magadnak akarsz, akkor menj el boltba, pl. Vision Exp-be, és válogass, aztán vagy vegyél ott vagy nézzél hasonlót a netről.
4/4 anonim válasza:
Temuról semmi, hiába van ami tetszik, KIZÁRT, hogy annyi pénzért rendes napszemüveget kapsz. Amúgy formára nekem a "sima", klasszikus formájúak jönnek be, az ilyesmik:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!