Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem egyre bunkóbbak...

Csak szerintem egyre bunkóbbak az emberek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy az elmúlt évek során egyre inkább elfajultak. Érdemes a forgalmat megemlíteni, hogy mennyire nem előzékenyek, hanem idegbetegek és alpáriak. Vagy a boltban ahogy lökdösődnek, de az egy külön történet... Inkább nem folytatnám tovább.. De ez csak egy-két példa, de lehetne még sorolni meg nem akarok kisregényt írni.

Tényleg bunkóbbak lennének, vagy rosszkor voltam rossz helyen?

Kíváncsi vagyok egyéb észrevételekre.

2024. márc. 3. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Ezt úgy hívják "magyar magyarnak farkasa".

Mostanában hatványozottan igaz.

2024. márc. 4. 05:30
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is, de nincs ebben semmi meglepő.

Ahogy korábban leírták, több dolog is felerősítette az egyébként sem túl eszes vagy udvarias magyar átlagemberek rossz tulajdonságait, pl: nehezebb megélhetés, fidesz propaganda stb.

Arról nem beszélve, hogy pl. itt vidéken a nyelvet beszélő értelmesebb 40 alattiak többsége elköltözött Bpre vagy külföldre, egyre lepukkantabb emberek sétálgatnak az utcán.

Több konfliktusom volt az utóbbi években, mint előtte összesen. Olyan is volt, hogy belém kötött 18 évesek többen, és csak akkor mentek tovább, mikor megkérdeztem, h pofán verjem-e.

2024. márc. 4. 08:17
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Jól teszik. :D Akinek nem tetszik,ne menjen emberek közé
2024. márc. 4. 16:17
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Fidesz áldásos tevékenységének gyümölcse. Nekik nem elég hogy csendben szétlopják az országot, neeem, mellé uszítani, hergelni, hazudozni kell ezerrel, meg közmédiában, online médiában ilyen stílusban írkálni propagandát hogy "balos hazaáruló libsik" meg "komcsi nyuggerek és homokos ballibek" stb.

Undorító patkány banda, nem elég hogy szétloptak, tönkretettek mindent, de a közhangulatot is egy utcasarki kocsma szintjére züllesztették.

2024. márc. 5. 00:25
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Sok a problémás egyén az országban, akik nem tudnak civilizáltan viselkedni, egyebek mellett (de tisztelet a kivételnek), azonban ezt az utóbbi évek jobban felerősítették. Itt van a bizonytalan megélhetés, az egyre csak romló életkörülmények, a kormány uszító, fröcsögő propagandája, az emberek közötti ellentétek tudatos tovább mélyítése, a csökkenő empátia, az egyre csak növekvő frusztráció... Ezek külön-külön vezetnek az emberek eltorzult viselkedéséhez, hát még így, együttesen, mekkora károkat tudnak okozni...

Az emberek idegei pattanásig feszültek, aminek elszakadásához egy parányi szikra is elég már, ami egyre nagyobbat és egyre többet robbant.

Néha már ijesztő, milyen mélységeket élünk meg mindennap, bunkóság, alpáriság terén, de elég hamar jön egy újabb valaki, aki bebizonyítja; mindig van lejjebb.

Nekem a bunkóság mellett, abból a jelenségből van még elegem, amikor valaki elront valamit, és te kedvesen próbálod megmondani, hogy ez így nem jó, vagy épp, kéred meg, hogy álljon arrébb, vagy valami hasonló, és ahelyett, hogy elnézést kérne, belátná, hogy nem jó, amit csinál, még neked támad. És neki áll feljebb.

És az egészben még az a leglehangolóbb, hogy egyhamar nem lesz itt javuló tendencia, hanem az ellenkezője. Nekem meg egyre kevésbé veszi be a gyomrom, ami ebben az országban megy.

2024. márc. 9. 23:15
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
A járdás dologra, szerintem a csokos anyukák, kisgyerekesek csinálják ezt. Hozzászoktak, hogy övék a világ, megkapják az adófizetők pénzét, újépítésű lakásokat vesznek , hát hogyne lenne még a járda is az övék. Minden az övék, hozzászoktak.
2024. márc. 25. 07:59
 17/20 anonim ***** válasza:
31%
Én nem tapasztaltam ilyet, pedig nem vagyok már fiatal, de lehet hogy csak azért mert az utóbbi években nagyon ritkán járok Pesten. Talán úgy van ez hogy ahol nagy embertömegek élnek, ott a jómodor kevésbé divat.
2024. márc. 25. 08:42
 18/20 anonim ***** válasza:
82%
Pesten ezt nem érzékelem, de amint hazamegyek vidékre, mintha mindenkinek xanax elvonási tünetei lennének... Régen azért ez nem volt. Mintha gyűlölnének ok nélkül mindenkit, úgy viselkednek.
2024. márc. 25. 10:54
 19/20 anonim ***** válasza:
87%
Amit elfelejtettem megemlíteni, hogy pl. a szomszédok is bunkók. Nem tudom, hogy kié, de az én felső szomszédaim azok. Hiába szóltunk nekik, lesza..rják a fejünket, nem történik változás. Két éve egy bizonyos dologért 3-szor kellett nekik szólni, mire megtörtént az érdemi változás. Ilyenkor az a baj, hogy nem tudok mit tenni. Hogy pl. valaki ne érje fel ép ésszel, hogy valaki este 8 után pihenni szeretne és nem az ő zajongásukat, labdapattogtatásukat akarja hallgatni.
2024. márc. 25. 11:00
 20/20 anonim ***** válasza:
90%
Régi állatkísérlet ha több patkányt egybezárnak és random basztatják őket szurkálják, elektromos áramot vezetne a talpuk alá kevés kaját adnak nekik stb akkor egymásnak esnek. Na ez van nagyban az embereknél, mi sem vagyunk jobbak. Arra kellene végre rájönni, hogy azt támadjuk meg végre aki sanyargat..
2024. ápr. 24. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!