Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Messengeren miért bunkóbbak...

Messengeren miért bunkóbbak és zárkózottabbak az emberek mint a való életben?

Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek nagy része interneten teljesen máshogy viselkedik, mert nincsenek szemtől szemben.
2022. okt. 5. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Mert az nem egy valódi szituáció, nem állnak veled szembe.
2022. okt. 5. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
A bunkózás, beszólás nincs rendben, de az érthető, ha nem akar így beszélgetni. Sokan nem szeretik, köztük én sem. Gyors infócserére teljesen oké, cseverészni viszont nem vagyok így vevő.
2022. okt. 5. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Interneten mindenki bátrabb, mint szemtől szemben. Valószínűleg élőben is ugyanaz a véleményük, mint messengeren, csak nem merik kimondani. Kicsit olyan, mint a kutyák kerítésen keresztül vs kerítés nélkül: [link]
2022. okt. 5. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Sokan kevésbé veszik komolyan, kevésbé érzik személyesnek.

Vannak ráadásul akik lassan is gépelnek, vagy más dolgokat csinálnak közben, és kevésbé fog nyitottnak hatni a gyakori tőmondatos vagy rövid válasz.

Amúgy nem mindenki ilyen, én pl ismerem ennek az ellentétét is, élőben zárkózott, és a neten tud jobban megnyílni. De eközött a két szélsőérték között azért mindenféle más ember is megtalálható.

2022. okt. 5. 17:18
 6/6 anonim válasza:
Mert ott nem látják a másikat, lehet küld egy nevetős emojit de amugy nem nevetett
2022. okt. 10. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!