Átlagos vagy átlag alatti külsejű, zárkózottabb fiúk! Ti észrevennétek ha egy nagyon szép, kedves, extrovertált lány jeleket küldene felétek, vagy azt hinnétek hogy csak félreértitek? Ezek után mernétek ismerkedni?
Lányként mondom aki próbált közeledni ilyen srác felé, nem veszik észre ha nincs önbizalmuk, azt fogják hinni hogy ez velük nem történhet meg, és a jeleket baráti közeledésnek vagy hasonló hülyeségnek félreértelmezik.
Legyél vele egyértelmű.
Attól függ mik azok a jelek. De olyan nincs, hogy átlag alatti, meg átlag feletti. Mindenki átlagos, maximum nem mindenki mindenkinek az esete.
Egyébként igen, attól függetlenül, hogy zárkózottabb vagyok még merek ismerkedni. A zárkózottság nem egyenlő a félénk nyápickodással.
Én biztos nem, nagyon mafla vagyok.
Ha nem közli a nő szemtől-szembe, hogy tetszem neki, akkor semmit nem veszek észre.
Viszont olyan előfordult, hogy egy híresen nagyszájú lány a másik évfolyamból csöpögős szerelmes levelet küldött nekem a szintén nagyszájú barátai közvetítésével, aztán 2 napig azon röhögtek, hogy milyen képet vágtam, ahogy olvastam.
Nem törődtem vele, mert annyi sütnivalóm már akkor is volt, hogy észrevegyem, mikor gúnyolnak.
Vagy pedig még most is vár rám az a lány, szerelmesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!