Szerintetek is bunkóbbak az utóbbi időben az emberek?
Ez csak nekem tűnt fel vagy tényleg így van? Fiatal nő vagyok, jól szituált. Az utóbbi hetekben-hónapokban hihetetlen mennyiségű konfliktusba kerültem simán csak az utcán sétálva például. Olyanok voltak pl.,hogy valaki konkrétan megfenyegetett (józan férfi),egy teljesen normálisnak kinéző nő meg valami hülyeséggel ugrott nekem, és káromkodott mint a kocsis. Engem ezek nagyon megleptek,mert már 10+ éve gyalog vagy tömegközlekedéssel járok mindenhova,sosem volt még konfliktusom. Másik: csatlakoztam néhány érdeklődésemnek megfelelő csoportba facebookon. Semleges témák,hobbi meg ilyesmi, olyan dolgok,amin szinte lehetetlen összeveszni. Írtam pár vélemény hozzaszólást,de teljesen normálisan és nem is negatívat. Erre némelyik ember úgy nekemugrott,hogy pl odaírták,hogy beverik a pofámat és hülye vagyok. Ezen is elcsodálkoztam,mert közösségi oldalaim is régóta vannak, nem szokott semmi gond lenni.
Szóval,mi vam az emberekkel?
Egy hisztis nő vagy, adhd-s, akinek ha olyan kedve van, beleköt a másikba. Te kötöttél mindenkibe bele, mert olyanod volt, és mivel adhd-s vagy, vagy egyéb mentális betegséged van, te ezt elfogadod, hogy nincs veled baj, neked jogos. nagyon sok olyan eset volt, hogy sajnos ilyen hisztis, hülye, hazug, elmebeteg, belátásképtelen nők, normális kollégájukat megszivatták, vagyis pontosabban még rosszabb. Akár az állásával is játszhatsz másoknak, ahogy általában az ilyen elmebetegek meg is teszik.
Semmilyen mentális beteget nem szabadna alkalmazni munkahelyeken. Az egy dolog, ha valakinek testi problémája van. Attól még megbízható lehet.
De egy elmebeteg sohasem lesz megbízható.
Nem szabadna olyannak történnie, hogy ilyen egyáltalán munkahelyet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!