Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is bunkóbbak az...

Szerintetek is bunkóbbak az utóbbi időben az emberek?

Figyelt kérdés

Ez csak nekem tűnt fel vagy tényleg így van? Fiatal nő vagyok, jól szituált. Az utóbbi hetekben-hónapokban hihetetlen mennyiségű konfliktusba kerültem simán csak az utcán sétálva például. Olyanok voltak pl.,hogy valaki konkrétan megfenyegetett (józan férfi),egy teljesen normálisnak kinéző nő meg valami hülyeséggel ugrott nekem, és káromkodott mint a kocsis. Engem ezek nagyon megleptek,mert már 10+ éve gyalog vagy tömegközlekedéssel járok mindenhova,sosem volt még konfliktusom. Másik: csatlakoztam néhány érdeklődésemnek megfelelő csoportba facebookon. Semleges témák,hobbi meg ilyesmi, olyan dolgok,amin szinte lehetetlen összeveszni. Írtam pár vélemény hozzaszólást,de teljesen normálisan és nem is negatívat. Erre némelyik ember úgy nekemugrott,hogy pl odaírták,hogy beverik a pofámat és hülye vagyok. Ezen is elcsodálkoztam,mert közösségi oldalaim is régóta vannak, nem szokott semmi gond lenni.

Szóval,mi vam az emberekkel?

2023. okt. 15. 23:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Én is észrevettem, és szintén fiatal jól szituált nő vagyok. Engem roma lányok szoktak nagyon durván megnézni, mikor még Magyarországon dolgoztam, és mentem dolgozni, az egyik nő(természetesen nem magyar), olyan csúnyán nézett rám, meg konkrétan figyelte minden mozdulatomat, hogy rendesen ijesztő volt. Meg a buszmegállóban is ezt csinálják, és ilyenkor egyszerűen nem értem, hogy mi van. Ők elég csövesen vannak felöltözve, én meg nagyon adok magamra, gondolom ez a bajuk. Csak hát eléggé zavaró tud lenni.
2023. okt. 15. 23:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy akikről írok,egyik sem roma volt..
2023. okt. 15. 23:38
 3/17 he84 ***** válasza:
42%
Hmm, hát fura, én ilyet nem igazán tapasztaltam. Bár nem vagyok kint sokat, de azért szoktam és olyankor szinte soha nem tapasztaltam ilyet. Talán az is lehet az oka, hogy nagyon átlagos, vagy kicsivel átlag alatti és kissé fiús nő vagyok. Talán a nagyon adni magára az embernek nem mindig érdemes, elég az átlagosság legtöbbször. Persze ettől még nem helyes, hogy a szebbeket bántják.
2023. okt. 15. 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Első vagyok, nemcsak romák csinálják ezt, engem múltkor egy férfi ok nélkül le kurvázott. A Müllerben a nő úgy jött utánam, mint a pincsikutya, mert azt hitte lopni akarok, aztán elszégyelte magát, mikor megvettem az 50 ezres parfümöt, még ajándék mintákat is adott utána, teljesen megvannak bolondulva az emberek.
2023. okt. 15. 23:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy szép vagyok,átlagos,magas lány vagyok basic h&m ruhákban. És én sem tapasztaltam még ilyet, pedig a belvárosban dolgozom. Bízom benne,hogy ez csak valami rossz széria volt...
2023. okt. 15. 23:48
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
#3 erre muszáj válaszolnom, én konkrétan még a hajléktalant sem nézem le, sőt múltkor is adtam egy bácsinak pénzt, szóval nem érzem helyesnek, ha a "szépségem" miatt bántanak.
2023. okt. 15. 23:48
 7/17 anonim ***** válasza:
3%

Egy hisztis nő vagy, adhd-s, akinek ha olyan kedve van, beleköt a másikba. Te kötöttél mindenkibe bele, mert olyanod volt, és mivel adhd-s vagy, vagy egyéb mentális betegséged van, te ezt elfogadod, hogy nincs veled baj, neked jogos. nagyon sok olyan eset volt, hogy sajnos ilyen hisztis, hülye, hazug, elmebeteg, belátásképtelen nők, normális kollégájukat megszivatták, vagyis pontosabban még rosszabb. Akár az állásával is játszhatsz másoknak, ahogy általában az ilyen elmebetegek meg is teszik.

Semmilyen mentális beteget nem szabadna alkalmazni munkahelyeken. Az egy dolog, ha valakinek testi problémája van. Attól még megbízható lehet.

De egy elmebeteg sohasem lesz megbízható.

Nem szabadna olyannak történnie, hogy ilyen egyáltalán munkahelyet kap.

2023. okt. 15. 23:56
 8/17 anonim ***** válasza:
42%
Az, hogy cigány belédköt, az természetes. Azzal nem így kell foglalkozni. Olyan párt kell kormányra, aki visszaküldi őket.
2023. okt. 15. 23:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7-es,hogy szemléltetted, pont az ilyenekről beszéltem.
2023. okt. 15. 23:59
 10/17 he84 ***** válasza:
Oké 6-os válaszoló, nem bánom, hogy válaszoltál nekem. A legtöbb hajléktalant én se nézem le, de azért tartok tőlük általában távolságot nem túl feltűnően. Ugyanis rossz tapasztalatom az, ha adok neki, van olyan is, hogy még kér, könyörög több pénzért és nem hagy békén, nehéz lerázni. Így inkább óvatos és kissé távolságtartó vagyok velük szemben. Így van, ezt mondtam én is, hogy csak mert valaki szebb, átlag feletti, az nem ad plusz okot a bántásra, se a lenézésre. Én mindig is átlagos, vagy kicsivel átlag alatti fiús nő voltam/vagyok, főleg kívül, de kicsit belük is. A ruháim nem márkásak, hanem kényelmesek, azok is átlagosak, uniszex is a legtöbb. Ezt részben azért csinálom, mert nekem így oké, részben azért is, mert nem akarok soha árlag feletti szép lenni, mert nem szeretném, ha bizonyos férfiak random nagyon néznének, vagy zaklatnának esetleg. Talán kissé túlzott félelem, de eléggé tartok az ilyen férfiaktól és ahogy tapasztalom, így könnyebb szűrni őket szerencsére, tehát ez amolyan önvédelem is. De mint mondtam, alapból is valamennyire ilyen vagyok.
2023. okt. 15. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!