Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is bunkóbbak az...

Szerintetek is bunkóbbak az utóbbi időben az emberek?

Figyelt kérdés

Ez csak nekem tűnt fel vagy tényleg így van? Fiatal nő vagyok, jól szituált. Az utóbbi hetekben-hónapokban hihetetlen mennyiségű konfliktusba kerültem simán csak az utcán sétálva például. Olyanok voltak pl.,hogy valaki konkrétan megfenyegetett (józan férfi),egy teljesen normálisnak kinéző nő meg valami hülyeséggel ugrott nekem, és káromkodott mint a kocsis. Engem ezek nagyon megleptek,mert már 10+ éve gyalog vagy tömegközlekedéssel járok mindenhova,sosem volt még konfliktusom. Másik: csatlakoztam néhány érdeklődésemnek megfelelő csoportba facebookon. Semleges témák,hobbi meg ilyesmi, olyan dolgok,amin szinte lehetetlen összeveszni. Írtam pár vélemény hozzaszólást,de teljesen normálisan és nem is negatívat. Erre némelyik ember úgy nekemugrott,hogy pl odaírták,hogy beverik a pofámat és hülye vagyok. Ezen is elcsodálkoztam,mert közösségi oldalaim is régóta vannak, nem szokott semmi gond lenni.

Szóval,mi vam az emberekkel?

2023. okt. 15. 23:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos igen. Egy kisebb városból költöztünk egy elég nagy városba és hát pár hónap alatt jó pár fura emberrel találkoztam (alkoholista, skizofrén, drogos, agresszor). Itt házunk forgalmas főút mellet van. Rendszeresen ide szemetelnek és becsengetne. Este már csak viperával indulok el és napközben minimum egy boxer van nálam. Nem bízok már senkiben. Legyetek résen.
2023. okt. 16. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Itt a GYK-n, facebook csoportokban , utakon az autósok, boltokban és még sorolhatnám.

Igen, bunkók lettünk mi emberek egymással.

És nem csak az utóbbi időkben van ez, hanem má hosszú évtizedek óta.

2023. okt. 16. 05:36
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Én nyár közepén futottam bele egy párhetes szériába vagy, hogy párnaponta beszóltak (az utcán!), az esetek felében semmi rosszat nem tettem, a másik felében talán, de a másik mindenképp túl nagy feneket kerített neki. Félreértés is volt közte.

Nekem általában nők voltak, én magam harmincas nő vagyok.

Több esetben futottam/kocogtam, amikor beugattak, talán azt is irigyelték, hogy van erre időm. 🤷

Amúgy az infláció, a válság (ez világméretű) illetve nem lehet politika nélkül, a kormány folyamatos gyűlölet- és félelemkeltése meghozza a gyümölcsét.

Ugyanis a közlekedésben, neten is egyre és egyre bunkóbbak az emberek.

2023. okt. 16. 08:05
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nemrég mondta egy nő a zebránál: "p.csa".😂

Pedig olyan hidegre számítottam, hogy nyakig fel voltam öltözve. De volt, hogy egy c.nő meghúzta a hajam. A kasszánál is folyton belém kötnek. A bicikliúton meg szinte végig sem lehet menni konfliktus nélkül.

2023. okt. 16. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

7-es pont jól szemlélteti a felvetett problémát.

Amúgy szerintem a magyar társadalom nagyon nagy része mentálisan beteg, ez van.

2023. okt. 16. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:
58%

Na például az ilyen totál kattantak, mint a 7-es, ilyenek kötnek beléd az utcán is, de ők egyszerűen nem százasok. Az a baj, hogy 90-es években bezárt a Lipót, és azóta a félhülyék kint vannak (régen a nagyon hülyék is és a félhülyék is bent voltak).

Szóval ez lehet a különbség, az utóbbi években pedig hatványozottan ez az ábra valamiért.

2023. okt. 16. 16:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is, de nincs ebben semmi meglepő.

Több dolog is felerősítette az egyébként sem túl eszes vagy udvarias magyar átlagemberek rossz tulajdonságait, pl: nehezebb megélhetés, fidesz propaganda stb.

Arról nem beszélve, hogy pl. itt vidéken a nyelvet beszélő értelmesebb 40 alattiak többsége elköltözött Bpre vagy külföldre, egyre lepukkantabb emberek sétálgatnak az utcán.

Több konfliktusom volt az utóbbi években, mint előtte összesen. Olyan is volt, hogy belém kötött 18 évesek többen, és csak akkor mentek tovább, mikor megkérdeztem, h pofán verjem-e.

Vagy volt, hogy bicikliztem lila sapkában (hosszú hajú férfi vagyok), és beszólt a járdáról, hogy "rohadt bzi".

márc. 4. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!