Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szülők nagy része miért nem...

A szülők nagy része miért nem neveli a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz gyereket látni. Boltokban, utcán, tömegközlekedésen. Hisztiznek, rohangálnak, üvöltöznek, másokat zavarnak, és a szülőket egyáltalán nem érdekli. Miért hagynak rájuk mindent? Miért nem tanítják meg nekik, mit szabad és mit nem?
2024. márc. 3. 16:11
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
5%
29, tehát szégyellje magat a szülő, hogy munka, gyereknevelés, házimunka és egyebek mellett egy órát magára fordít? 🤔
2024. márc. 3. 20:13
 32/39 anonim ***** válasza:

31 Én azt gondolom mindenki a saját maga lelkiismeretével számoljon el.

Ne egy gyakorin véleményt formáló vadidegennek.

Ki mint vet, úgy arat majd...

2024. márc. 3. 20:27
 33/39 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, téged se neveltetek meg a szüleid. A "kulturált" vitázásod tanítani való. 🤡

A szülők nagy része kipottyantja a gyereket és onnantól kezdve nevelje az óvoda és az iskola. Persze közben meg az szajkózzák hogy szar a tanár.

2024. márc. 3. 20:40
 34/39 A kérdező kommentje:

Kicsit ellentmondásos vagy.

2024. márc. 3. 20:57
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Pacsi, Kérdező: nagyon jó kérdés:).

A mai szülőknek sincs már megfelelő mintáik, így őket is félrenevelték. A lényeg, hogy egy családban legyen gyerek. A másik: sok szülő szerinte a nevelés a bölcsi, óvoda, iskola feladata, holott nem 100%-ban.

2024. márc. 3. 20:57
 36/39 anonim ***** válasza:
30%

Ki ez a sok hülye válaszoló istenem XDDDD

Kérdező,azért nem neveli a gyereket,mert nekik csak az utánuk járó pénz kell,illetve csak a család nyomására szülnek. 10% aki képes is nevelni.

2024. márc. 3. 21:09
 37/39 anonim ***** válasza:
Mert sok ösztönlény csak érdekérvényesítő eszközként tekint a gyerekére, - a saját életét nehezítő körülmények elleni mentőövként, pajzsként, pénzforrásként használt szükséges rosszként számít a gyerekére.
2024. márc. 3. 21:26
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Abban a tévképzetben lebegnek, hogy a biológiai csodának beállított gyermek nemzésük okán különlegesek és kötelessége mindenkinek a jólétük szolgálatába állnia.
2024. márc. 3. 21:27
 39/39 anonim ***** válasza:

én nem rég tudtam meg, hogy csak hopp, terhes lett ...

nem tudom miért titkolták eddig, 17 éves vagyok már.

2024. márc. 4. 03:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!