Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szülők nagy része miért nem...

A szülők nagy része miért nem neveli a gyerekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon sok rossz gyereket látni. Boltokban, utcán, tömegközlekedésen. Hisztiznek, rohangálnak, üvöltöznek, másokat zavarnak, és a szülőket egyáltalán nem érdekli. Miért hagynak rájuk mindent? Miért nem tanítják meg nekik, mit szabad és mit nem?
2024. márc. 3. 16:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
24%
5 a pofánvágásbol azt tanulja a gyerek hogy igy kell konfliktusokat megoldani is. Es verni fogja ő is a gyerekeit mert semmit se tud tehetetlen gyenge f.s.
2024. márc. 3. 17:19
 12/39 anonim ***** válasza:
29%
Multkor rokon gyereket úgy megtéptem,mert bántotta a kutyát. Sose lett rászólva,hogy hogy kell bánni velük. Mondtam neki,szól az anyjának még erősebbet kap :D Azóta távolmarad a kutyától,meg tőlem is :D 29N
2024. márc. 3. 17:21
 13/39 A kérdező kommentje:

Helyes :D

2024. márc. 3. 17:30
 14/39 anonim ***** válasza:
59%
Szolj rá egy ujszulottre is hogy ne bőgjön. Ki kéne irtani az ilyen felnotteket.
2024. márc. 3. 17:35
 15/39 anonim ***** válasza:
13%
14 kezdjük veled :D
2024. márc. 3. 17:39
 16/39 A kérdező kommentje:

Ki a fszom beszélt újszülöttről?

2024. márc. 3. 17:59
 17/39 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, te hogy nevelnéd a gyerekedet? Csak úgy szólok,

1. hiába volt régen "tök jó", mert a szülők "vertek minket mint a répát", akkor is voltak rossz gyerekek.

2. a gyereknevelés távoláll a családi sorotatoktól, amikben pl a kétéves gyerekkel leülnek, felnőttként beszélgetnek, együtt sírnsk, majd a gyerek elhagyja a rossz szokását.

2024. márc. 3. 18:03
 18/39 A kérdező kommentje:

Itt nem arról van szó hogy hogyan. Bárhogyan nevelhetnék a kölykeiket a szülők, nekem mindegy, hogy hogyan. Csak neveljék. De nem teszik, sehogy se.

2024. márc. 3. 18:21
 19/39 anonim ***** válasza:
33%
#19 ezeknek irhatod,ezek mindent támadásnak vesznek,és kikérik maguknak ezt a hangnemet a csodás gyerMekekről :D
2024. márc. 3. 18:22
 20/39 anonim ***** válasza:
32%

20, a 17-es vagyok. Nem vagyok szülő. Lehetnék, mert fizikailag semmi akadálya, de nem rohanok bele. Ha mégis becsúszna a gyerek, megoldanám és nevelném, de azt is tudom, ez mivel jár. Többek közt azzal, hogy nevelem és mégis nekem jönnek, hogy "csapjam már szájon azt a büdös kölköt, hátha tanul belőle".

Most kutyázok, ami távol áll a gyerekneveléstől, tudom, de jó példának, hogy így is rengeteg beszólást kapok, hogy miért ilyen sovány a kutya, biztos nem is etetem (csak agár is van benne, ami miatt ilyen kinézetre), miért ilyen neveletlen, hogy csak pórázon vezethető (mert mondjuk póráz nélkül tilos vinni), miért nem gondozom a bundáját, hát hogy néz ki (nem tudom mit szeretnének, azon kívül, hogy amúgy járunk kozmetikushoz, meg én is fürdeten, ha koszos lesz pluszban francia fonásba fonjam vagy tegyek masnit a fejére), minek teszek rá szájkosarat a villamoson, biztos harap, ha nevelném nem is kéne rátennem (mert megbírságolnak, ha nem teszem rá), miért nem foglalkozom vele a vonaton, miért olvasok (mert alszik), miért nem járok vele iskolába, hát csak parancsszavakra fogad szót (hiszed vagy sem, a suliban így tanítják), de bezzeg az ő kutyája szinte a gondolataiból olvasta ki a parancsokat (jó neki), miért ilyen félénk az idegen emberekkel, biztos verem otthon (nem, csak ilyen a természete, nem minden kutya esik extázisba egy vadidegen ember láttán) és még sorolhatnám.

2024. márc. 3. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!