"Akkor leszel igazán felnőtt, ha mindkét szülődet elveszted!" - Balázs Andi mondta ki ért egyet vele?
Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 17:56
11/18 anonim válasza:
Az emberek 90%-a nem veszti el a szülőjét idő előtt, mégis felnőnek. Erről ennyit.
12/18 Gál Gábor 2024 válasza:
Anyám 70 évesen vesztette el szüleit, apámat meg túlélték :D
Akkor apám örök gyerek maradt, anyámnak meg nyugdíjig kellett várnia? :D
Az ember valójában 20-25 éves kora között válik kifejlett példánnyá.
13/18 anonim válasza:
nem leszel felnőtt csak edzettebb lélekben,minden veszteség erősít.
14/18 anonim válasza:
13
Sajnos nem erősített, hanem tépett rajtam egyet és ilyen heges lélekkel és testtel megyek tovább, de sokszor sokszor feladnám inkább.
15/18 anonim válasza:
Annyiban igen, hogy onnantól az eredeti családodban a legidősebb generációhoz tartozol, akárhány éves is vagy.
Meg abban is, hogy olyasmiken kezdesz gondolkodni, ami addig távolinak tűnt.
16/18 anonim válasza:
Baromság. 58 éves vagyok, unokáim vannak és még él az édesanyám is. Akkor én még nem vagyok felnőtt?
17/18 anonim válasza:
Mindenkinél más az a pont, amikor ő maga igazán felnőttnek érzi magát (itt most nem a nagykorúságától megrészegült 18 évest értem, aki seggrészegre issza magát a buliban meg minden jöttmenttel dug "most már megtehetem" jeligével). Balázs Andinál, lehet, ez volt, másnál meg más. Ilyet ex catedra kijelenteni hülyeség.
18/18 anonim válasza:
Pont magasról le szoktam sz@rni, hogy ezek az emberek mit mondanak.
Csupán azért mert ismertebbek vagy híresebbek ugyanolyan emberek, néha még hülyébbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!