Felnőtt emberek miért nem bírják ki, hogy ne egyenek-igyanak bele valamibe fizetés előtt?
Mert bunkók.
Nekem a gyerek sose evett bele semmibe a boltban, megertette, hogy mindjárt fizetünk és utána övé.
Feltételezem, ez alatt azt érted, hogy a boltban elkezdi enni a kiflit, szalámit, inni a tejet, gyümölcslét, üdítöt, stb.
Azért nem bírják ki, mert egyrészt nincs önfegyelmük, másrészt meg "csak azért is mást csináljanak", mint ami normális lenne.
Egyébként ha az üzlet komolyan problémásnak tartja, jogílag a nem kifizetett ételt enni lopás, amiért feljelentést tehetnek és az illetöket meg is büntetik érte.
Amíg ugyanis nem fizettek, addig az üzlet tulajdona, ezért nincs joga használni azt.
Csak nem megnézted azt a bizonyos Szomszédok epizódot, amiben a nyugger nyanya elkezdte enni a pékárut a Madaras Bandiék közértjében?
Mert a valóságban én még sose láttam ilyet, hogy felnőtt emberek elkezdték volna zabálni az élelmiszert a supermarketben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!