Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van öniróniátok? Mivel lehet/s...

Van öniróniátok? Mivel lehet/szabad viccelődni és mi a tabu? Van olyan dolog, ami már túllépi a poénkodás határát?

Figyelt kérdés
Mennyire veszed komolyan magad? Tudsz nevetni magadon? Egészséges az önirónia? Mi van akkor, ha valaki szélsőségesen túltolja az öniróniát? És az probléma, ha valakiben egyáltalán nincs ilyen? Hol a határa az egészséges viccelődésnek és mikortól megy át bullyingba? Hol van ez a vörös vonal?

febr. 28. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%
Velem nem lehet viccelődni, sajnos elbastàk a suliban a humoromat mert állandóan csúnyán bántottak pedig kedves és gyönyörű csaj vagyok. Szerintem irigysegbol bántottak, csúfoltak sokat, mert a fiúknak tetszek és mióta nem járok suliba azóta a társas kapcsolataim is jobbak lettek a viccelődest még a múlt miatt nehezen bírom de dolgozok rajta hogy a jó indulatu humor miatt ne akadjak ki. Több mint 10 évig ütöttek, bezártak a tesi öltözőbe mindig fogyatékosnak hívtak szóval sokat voltam bantva.
márc. 2. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Családtagok halálával való viccelődés szerintem túllépi ezt a határt.
márc. 2. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!