Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem rémiszt az öregedé...

Titeket nem rémiszt az öregedés gondolata? A fiatalság elszáll és vele az önfeledt szép gyerekkori emlékek. Nem nyomasztó ez?

Figyelt kérdés
Az emberek pedig befásulnak, ahogy egyre idősödnek.. Fáradtabbak lesznek, ingerültebbek, rosszabb egészségi állapottal stb...

2024. febr. 25. 16:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pont fordítva van. A gyerekkorom nagy része hulladék volt, most hogy idősebb vagyok elkezdett jobbá válni az életem.
2024. febr. 25. 16:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Meg valahogy minél idősebb az ember, úgy egyre rugalmatlanabbá válik.. Egyre kevesebbet nevet.. És egyre többet idegeskedik apróságokon.
2024. febr. 25. 16:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülök az öregedésnek, sokkal kevésbé adok mások véleményére, jobban érzem magam.
2024. febr. 25. 17:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez csak lelki beallitottsag kerdese,h idegeskedsz-e.
2024. febr. 25. 17:53
 15/24 anonim ***** válasza:

"Meg valahogy minél idősebb az ember, úgy egyre rugalmatlanabbá válik.. Egyre kevesebbet nevet.."

én nem is emlékszem hány éve nevettem egy jóízűt, ennyire idős lennék? 20 vagyok

2024. febr. 25. 18:20
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem speciel, elegem van az életből, - csak a gyávasásgom tart még az élők sorában.
2024. febr. 25. 19:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát fiatal nagyon nem lennék a mai világban.

A gyerekkori szép emlékek szépek voltak, de nem ragadtam le, továbbléptem.

Talán ami jó így 30+ osan, hogy valóban nem izgat mások véleménye, nincs bennem megfelelési kényszer.

A gimis barátságok nagyon nem maradnak meg, az igazi barátságok felnőttként szövődnek.

A gimis osztálytársaim 90%-át már el is felejtettem rég.

2024. febr. 25. 21:01
 18/24 A kérdező kommentje:
17# De én most az átlagról beszéltem.
2024. febr. 25. 21:06
 19/24 anonim ***** válasza:

Az nyomasztó valóban, ha az elmúlt dolgokra emlékezel.

Az értelmetlen dolgokkal való foglalkozás depresszióhoz vezet.

Azzal kell foglalkozni ami most van.

Tehát azzal mit kell tenned most a kedvező jövőért.

Ez az testi és mentális egészségi állapot problémájára is válasz.

Az elmúlt dolgokkal csak a jelenre való hatásuk felismerése szempontjából kell dolgozni.

2024. febr. 26. 10:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Néha kicsit igen, de nem görcsölök rá nagyon.Egyre tovább élnek az emberek,egyre jobb az egészségügyi ellátás is.Szerintem olyan 100 évvel ezelőtt rosszabb volt öregnek lenni.Ma már nagyon sok fiatalos öreg van.
2024. febr. 26. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!