Nagyon hiányzik a gyerekkorom, fiatalságom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden iránt nosztalgiát érzek, annyira klassz volt minden. Az emberek, a tárgyak, a hangulat, és minden. A mostani világ szar, az emberek felszínesek, befordultak ( tisztelet a kivételeknek!), a tárgyak gagyik. Normális felnőtt férfi vagyok, nincs mentális betegségem. Értem, hogy nem mehetünk vissza a múltba, de engem nem vígasztal, hogy ez az élet rendje, meg minden életkornak megvan a maga szépsége. Szóval mit lehet kezdeni ezzel a kínzó érzéssel?2021. ápr. 26. 05:55
1/2 anonim 

válasza:

Szerintem újfajta ingerekre van szükséged. A nosztalgiázás csak élesíti a kontrasztot a régi és a mostani életed között. Olyasmit kellene csinálnod, olyan élmenyeket szerezned, örömforrásokat lelned, amikre eddig nem volt példa. Így értékesebb lenne számodra a jelen. A tárgyak alatt nem tudom, mit értesz, de beszerezhetnél valamit, amid nem volt gyerekkorodban, így nincs összehasonlítási alapod.
2/2 anonim válasza:
Hát sok választ nem kaptál. Nekem is borzasztóan hiányzik minden. pl az első szerelem is ahol nagyon szemét módon tiltották minket (könyvet is írtam róla). De ezen kívül is minden hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!