Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem ijesztő a tudat, hogy...

Nem ijesztő a tudat, hogy halál után nincsen semmi?

Figyelt kérdés
Az élet könyvéből kiírják a nevedet. Elfelejtenek, még az emléked is elvész. Elveszíted a családokat, barátaidat, pénzed, vagyonodat. Mindent, amiért egy életen keresztül dolgoztál. Minden emléked szertefoszlik. Szerintem ez olyan szomorú.. De akkor mi végre létezünk? Miért nem lehet elmenteni az emlékeinket, szeretteinket egy másik inkarnációba? Vagy miért nem lehet a halál után újra leszületni a Földre?

2024. febr. 25. 14:53
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk ramaty életem van miért nem törölhetem és kezdhetem előlről az egészet, mint egy videójátékban? Miért ekkora szenya a sors?
2024. febr. 25. 15:16
 12/50 anonim ***** válasza:
82%
honnan tudod, hogy nincs semmi?
2024. febr. 25. 15:17
 13/50 anonim ***** válasza:
56%
Inkább attól fél, sok hitetlen a halálos ágyán, hogy "hoppá, mi van, ha mégis van valami". Nemhiába térnek meg akkor gyorsan.
2024. febr. 25. 15:18
 14/50 A kérdező kommentje:
12# Ha lenne valami, akkor arra lennének kézzelfogható bizonyítékok. Te találkoztál személyesen olyan emberrel, aki a halálból jött vissza?
2024. febr. 25. 15:21
 15/50 anonim ***** válasza:
31%
Ott van Jézus. Vele minden Szentmisében találkozik az ember. És Ő bizony a halálból jött vissza.
2024. febr. 25. 15:24
 16/50 anonim ***** válasza:
2024. febr. 25. 15:25
 17/50 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondolok, hogy aki most szegény, az következő életében gazdagnak születik, aki csúnya, az szépnek, aki meg magányosan tengette mindennapjait, következő inkarnációjában sok barátja lesz... Vagy bántalmazó család helyett szerető családba születik. Miért nincs második esély?
2024. febr. 25. 15:25
 18/50 anonim ***** válasza:
74%

Számomra a legparább dolog

Gyakran depressziós leszek miatta, de erről még a barátaimnak sem beszélek

Valahogy olyan nevetségesnek hangzik hogy csak 18 vagyok, de màr évek óta rettegek ettől

2024. febr. 25. 15:28
 19/50 anonim ***** válasza:
41%
A bantalmazo csaladot el tudja torolni egy megfelelo parkacsolat. Amii felulirja a rosszat.
2024. febr. 25. 15:29
 20/50 A kérdező kommentje:
Mi van, ha valakinek keserves élete volt és úgy hal meg? Neki járna egy második esély. Mi van azokkal, akik csecsemőként meghaltak, vagy akik betegen születtek? Nekik miért nincs második élet?
2024. febr. 25. 15:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!