Ijesztő a gondolat, hogy a szüleid egyszer, végleg elmennek?
A szeretteid akiket szeretsz, soha többé nem látod majd.
Engem nagyon nagy félelemmel tölt el, egyszerűen kíváncsi lennék, hogyan lehet feldolgozni érzelmileg.
Az ő szüleik és az ő és az ő szülei is meghaltak.
Könnyebb ha az ember nincs egyedül, hanem vagy egy párja jobban fogalmazva egy társa, akivel kölcsönösen szeretik egymást. Vagy barátok, jó kollégák.
Ha az embernek csak a szülei vannak, úgy sokkal nehezebb az elvesztésük.
igen :( . 34 vagyok van parom, gyerekem de nagyon kozeli a kapcsolatom a szuleimmel (akkoris ha elvaltak es egymast utaljak szoval kozos unnepek nincsenek mindig vagy itt vagy ott) de nagyon jo emberek, nekem legalabbis. tamogatnak lelkileg anyagilag allandoan.
szerencsere van egy hugom , 6 evvel fiatalabb. szerintem egy tesverpar ilyenkor nagy mentoov amikor a szulok meghalnak. az ember nem erzi magat annyira egyedul. en ezert mondom mindenkinek akinek csak egy gyereke van...nagy ajandek a gyereknek egy testverpar...szerintem a legnagyobb amit egy szulo tehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!