Ijesztő a gondolat, hogy a szüleid egyszer, végleg elmennek?
Figyelt kérdés
A szeretteid akiket szeretsz, soha többé nem látod majd.
Engem nagyon nagy félelemmel tölt el, egyszerűen kíváncsi lennék, hogyan lehet feldolgozni érzelmileg.
2023. ápr. 7. 11:22
11/14 anonim válasza:
Nem ijesztő. Az lenne az ijesztő ha halhatatlanok lennének, és bújkálnunk kéne a kormány elől, mert ha megtudnák, elvinnék őket, és mindenfélével kísérleteznének rajtuk.
12/14 anonim válasza:
Most még nem, de majd később...
13/14 anonim válasza:
Nem ijesztő. A halálra lehet készülni. Olyan emberek halálára akik nem nagyon állnak hozzád közel még egyszerűbb.
14/14 anonim válasza:
Rettegtem én is amíg meg nem történt.De végül apám halála ösztönzött arra hogy leszálljak anyámról és "kirepüljek" a fészekből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!