Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy tévéstáb megállítana,...

Ha egy tévéstáb megállítana, nyilatkoznál nekik vagy nem? Bármilyen témában

Figyelt kérdés
Ha nem, miért? Feszélyez a kamera? Tartasz tőle hogy felismernek? Nem beszélhetsz a munkáltatód engedélye nélkül?
ma 08:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Kizárt dolog.
ma 08:06
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem nyilatkoznék.
ma 08:15
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ miről kéne nyilatkozni. A politikai véleményemről nem vagyok hajlandó nyilatkozni, de a gyerekem kedvenc játszóteréről meg nagyon szívesen beszélek.
ma 08:21
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Propaganda médiának nem tájékoztattam. Kaccsolja ki!

(Legutóbb is tájékoztattam és le se adták a TV-ben. Miért nem kerülök be a TV-be? Hát engem már s.arba se vesznek?)

ma 08:22
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Elfutnék.
ma 08:22
 6/15 anonim ***** válasza:

Témától függ.

Politikai témában biztos, hogy nem, ezenkívül lehet.

ma 08:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem nagyon. Politikai témákban eleve kizárt, lakájmédiával elvből nem állok szóba. De igazából bármiről kérdeznek, össze tudják vágni úgy, hogy nagyon hülyén jöjjön ki, amit mondok. Nem kockáztatom meg, hogy valódi gondolataim eltorzítva, félreérthetően hangozzanak el az egész ország előtt, és utána esélyem se legyen ugyanolyan nyilvánosság előtt elmondani, hogy ezek a kiragadott részletek teljesen félremagyarázzák azt, amit mondani akartam.

Egyszerűen bizalmatlan vagyok az újságírókkal, riporterekkel szemben.

ma 09:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Én igen, bár azért témától is függ.
ma 09:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy a politikai témától mennyire tartanak, miért kell tőle félni?
ma 09:35
 10/15 anonim ***** válasza:

9-re:

Leírom neked, kedves kérdező itt és most névtelenül (nem véletlenül nem látható a nickem sem).

Azért, mert egy mocskos diktatúrában élünk, ahol retorzió érhet, ha az állampártról, az általa irányított kormányról vagy a párt holdudvarához tartozó oligarchákról bármiféle kritikus megjegyzést teszel. Ami akár csak az is lehet, hogy egy létező problémáról beszélsz. Mondjuk rossz a járda, problémák vannak a gyereked iskolájában vagy a közeledben megnyílt akkugyárnak tartasz a környezetszennyezésétől.

Ráadásul a magyar ember imád összeveszni a politikán (tisztelet a kivételnek), ezért az ember megválogatja, egyáltalán ki előtt mondja el a véleményét. Mondjuk nem akar emiatt se a szomszédjával, se a szüleivel összeveszni - mert egyébként előttük direkt kerüli ezt a témát a békesség kedvéért.

ma 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!