Beleegyezel hogy szervdonor legyél? (Az most a kérdés szempontjából mindegy hogy tettél e ilyen nyilatkozatot vagy sem az érdekel hogy akár elvi akár gyakorlati szinten mit mondasz Igen vagy nem?)
Jelenleg rosszul vagyok a gondolattól, hogy halálom után szétszedhetnek. Tudom, akkor már úgyis mindegy, de amíg élek, nem nyugtat meg a tudat.
Úgyhogy nem. Bár lehet később máshogy fogok hozzáállni, de most nem.
4 én úgy tudom hogy meggyorsíthatjuk a folyamatot azzal ha nyilatkozunk. És így adott esetben hasznos a gyorsítás egy ember életét jelentheti tehát aki benne van annak úgy tudom hasznos nyilatkozni.
Amúgy Teljes mértékben megértem azt aki nem akarja mert úgy gondolom hogy a saját testével Mindenki saját magának van joga rendelkezni akár a halála után is
Nem gyorsítasz vele semmit. Kötelező lekérdezni, van-e tiltás. Akkor is, ha a homlokodra tetováltatod, hogy donor szeretnél lenni.
És ha nincs tiltás, akkor is minden esetben kérjük a család hozzájárulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!