Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy tévéstáb megállítana,...

Ha egy tévéstáb megállítana, nyilatkoznál nekik vagy nem? Bármilyen témában

Figyelt kérdés
Ha nem, miért? Feszélyez a kamera? Tartasz tőle hogy felismernek? Nem beszélhetsz a munkáltatód engedélye nélkül?
ma 08:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nyilatkoznék, ha úgy érzem, kompetens vagyok a témában, vagy számít a véleményem. Politikai témában is hajlandó lennék megnyilvánulni, ha pl. egy konkrét eseménnyel, jogszabállyal kapcsolatban kérdeznek és úgy érzem, hogy tudok róla értelmesen beszélni. Ha csak azt kérdeznék, hogy melyik pártra szavaznék, akkor videofelvételen vagy névvel tuti nem válaszolnék, már csak azért nem, mert semmi haszon nincs abból senkinek, hogy kiderül, hogy én kire szavazok. Ha konkrét, kufejtős kérdést tesznek fel, és arra én értelmesen válaszolok, az talán lehet elgondolkodtató mások számára is.
ma 10:06
 12/19 anonim ***** válasza:
* már csak azért sem; kufejtős
ma 10:07
 13/19 anonim ***** válasza:
kifejtős XD
ma 10:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Csak ha a Népszínház TV az.
ma 10:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem mert nem jarulok hozza hogy kép és hangfelvetel keszuljon rolam
ma 11:17
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mert nem szeretném, ha az általam nyilatkozottakat a kedvük szerint csűrnék-csavarnák, aztán a végén valami vagy totál mást hoznának ki belőle, vagy úgy használnák fel, amihez nem járulnék hozzá.
ma 11:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen, 2x nyilatkoztam. Az egyik tervezett volt, egy rövid jogszabály módosításról adtam tájékoztatást a munkahelyemen, de erről tudtam, hogy jönnek és lesz rólam egy fél perces bevágás a híradóban.

A másik spontán volt, megálított az utcán az ORF riportere és véleményt kérdezett egy témában.

Ami nagyon vicces, hogy megkérdeztem, hol/mikor lesz látható a műsör. Mondtam, hogy sajnos nem fogom látni, mert akkor nem leszek otthon(ez tizenéve volt, nem lehetett még online mindent is visszanézni).

Elkérték a címem és pár hét múlva elküldték DVD-n Ausztriából :)

ma 12:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Készült már velem több tévéműsor is, vegyes végeredménnyekkel. Ha és amennyiben előre megtudom, kb. mire is kíváncsiak, és van időm átgondolni, akkor ált. leadhatóvá a műsor. Ha meg hirtelen, mindenféle előrejelzés nélkül kerülök kameraközelbe, nos, akkor meg véleményessé sikerül az anyag. Ez a tapasztalatom. Nyilván az érzelmi bevontság is fontos, ami a témát illeti. Ha szakmai, abban nyilván kompetensebb vok, mint olyan témákban, ahol az adatforrások/tapasztalataim szűkösek és/vagy esetlegesek.
ma 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a hangvételtől és a témától függ. Van, amiben nyilatkoznék, van amiben nem... ami egyértelműen egy szavaimat kiforgató téma, pl politikai propaganda vagy tiktok bait, azt elutasítanám.
ma 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!