Más is elfáradt már teljesen? 26F
1 évtizede dolgozom és semmit nem tudtam belőle félretenni, pedig nem élek nagy lábon, nyaralni se járok..
Jó munkám van jelenleg, ez nyilván a megelőző évekre nem mondható el, hiszen a diplomát le kellett tenni és addig meg a fos diákmunkákat el kellett vállalni..
Míg a környezetemben csupa olyan arc van, akik most kezdenek el dolgozni, vagy 1 éve kezdték kb.. Lakást kaptak, anyagi támogatást kaptak..
Rosszabb a képzettségük és jobban élek.. Nevetséges az egész.
Semmi értelme itt gürizni ezen a lepratelepen. EGyszerűen belefáradtam, elfáradtam, már elegem van. 10 ÉVE, 10 ÉVE, jesszusom mennyi idő.. és semmit nem látok belőle.

#1 Nagyon szépen megfogalmazta!
Kérlek ne legyél így magad alatt 26 évesen! Ez egy hullámvölgy amúgy, ki fogsz jönni belőle. Nálam is kb. ennyi idősen volt egy mélypont, de volt később is. Mindig van tovább.
Esetleg gubózz be néhány délután, aludj nagyokat, koncentrálj a semmire, pihenésre. Nálam ez sokszor segít mostanában.

"1 évtizede dolgozom és semmit nem tudtam belőle félretenni, pedig nem élek nagy lábon, nyaralni se járok.."
Akkor nem biztos, hogy a megfelelő munkahelyen vagy területen dolgozol.
Amúgy az 1-es és 2-es válaszolókkal egyetértek, fiatal vagy, rátalálhatsz még egy olyan karrierre, ami meghozza az anyagi bőséget az életedben.

Tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy egy diákmunkából élő, nappali egyetemen hallgató emberke, aki teljesen önfenntartó mire költi a diákfizetését??? Ez ennyire elképzelhetetlen? Most komolyan? Lehet nem tudsz ezekről, de léteznek ilyenek, hogy albérlet, számlák, alapvető létszükséglethez kapcsolódó dolgok, mint pld. ÉTEL, enni tudod azt kell.
De mint írtam ez az állapot már nincs fent, már főállásban vagyok diplomával, nettó 550-et keresek, félretudok már abból tenni, de mégis le vagyok jőve az életről, mert egyszerűen úgy érzem, hogy végigdolgoztam az egész fiatalságomat, amíg más szórakozhatott.
Mindezt miért?
Mert megszülettem.
Minek kell ennyi embert szülni, pláne olyan családba, aki nem képes az alapokat megadni a gyereknek, gyűlölök létezni, de megölni meg nyilván nem fogom magamat, így marad az életen áttartó szenvedés

Ja es sose volt hetvege hogy elmentel volna bulizni vagy kivettel volna 1 het szabit
Kulonben is minek mentel egyetemre? Mentel volna dolgozni foallasban 18 eves korod utan aztan bulizhattal volna minden hetvegen

Egyetem, de a helyesírás még problémákat okoz. :)
Értem én hogy most kihisztized magad, de ezen mi nem tudunk segíteni.

Az a bajod kerdezo hogy nem volt a segged alá tolva minden és dolgoznod kellett? Hát elég sokan vagyunk ezzel igy mégse sír a p*csánk
Majd a következo 20 évbe szétbulizod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!