Mik azok a hétköznapi cselekvések/dolgok más emberek által, ami(k)től fel tudnál robbanni?
[Nyilván nem ezek a világ és az élet legnagyobb problémái.]
Én nem vagyok türelmetlen, de már forr az agyvizem, ha valaki a kassza után még semmit sem pakolt be, nem is igyekszik, csak lesegeti a blokkot, hogy mindenért annyit fizetett-e mint amennyi ár ki van írva, aztán ha szólnak neki, akkor meg őfelsége fel van háborodva.
Vagy amikor valaki úgy megy marha lassan a járda közepén, hogy csak átugrani lehetne.
Ha valaki kaparja a táblát körömmel. Az éles hangokra érzékeny vagyok. Lerúgnám az ilyet legszívesebben.
Az ordibálástól is kivagyok.
A majmok szebben kommunikálnak sok embernél.
Amikor az illető hangosan, tisztán hallható hangok és csámcsogások keretében szinte elélvez a kajától, amit épp a pofájába töm, közben minden harapásnál egy "hmmm" hangot ad ki. Nagyon idegesítő, emellett undorító is, és persze mindig tömött buszon vagy vonaton, esetleg valahol várakozva kell ezt előadniuk.
Ugyanez vonatkozik a krákogásra, szürcsölésre, fogszívásra, csámcsogásra, orrszívásra meg az utána való nyelésre. Hányni tudnék az ilyen kulturbunkóktól.
Akik nem képesek hatékonyan, tömören elmondani a problémájukat, hanem rébuszokban, Ádámtól Éváig előadják az életük történetét, amibe egy fél mondat erejéig beleszövik, mi a kínjuk.
Akik egyértelműen a saját hibájukból kerültek egy adott helyzetbe (nem életveszély nyilván, szimpla kellemetlenség), de mikor ennek következményeire rájönnek, még nekiállnak pattogni, mindenki mást hibáztatni meg emberségről ugatni, segítséget követelni, mintha ezek alanyi jogon járó dolgok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!