Mik azok a hétköznapi cselekvések/dolgok más emberek által, ami(k)től fel tudnál robbanni?
[Nyilván nem ezek a világ és az élet legnagyobb problémái.]
Én nem vagyok türelmetlen, de már forr az agyvizem, ha valaki a kassza után még semmit sem pakolt be, nem is igyekszik, csak lesegeti a blokkot, hogy mindenért annyit fizetett-e mint amennyi ár ki van írva, aztán ha szólnak neki, akkor meg őfelsége fel van háborodva.
Vagy amikor valaki úgy megy marha lassan a járda közepén, hogy csak átugrani lehetne.
Nem vagyok egy mindenen idegeskedő ember, de múltkor a pékségben majdnem beszóltam.
Az előttem álló 40 körüli férfit szolgálta ki az eladó.
A csávó nem csak percekig pofázott az eladóval, de előszedette a kartonokat, amin a kenyerek összetevője volt.
Szerencsére az eladó kapcsolt, és közben arrébb kiszolgált engem.
A másik meg,amit nem tudok megérteni, hogy boltokban, buszon, irodában hangosan ordíttatják a xar rádiójukat.
Irodában kisebbségben vagyok, ezért el kell viselni a hulladék retrót az idióta Bochkorékat meg az agyonismételt hulladék zenéiket.
Uhh konkrètan felmondanék olyan helyen ahol rádió (vagy bàrmi zenebona) ordíttatása van. Én ezt nem értem, aki zenét akar hallgatni az miért nem teszi fülhallgatóval? Minden eddigi munkahelyemen ez volt az alap, nem is értem miért kellene hangos diszkót csinàlni egy munkahelyből…
28, vendéglátásban konyhán mindig hallgattunk zenét. Fülhallgató azért nem játszott, mert a vezetékes akadályoz a mozgásban, a pici vezeték nélküli belepottyanhat az ételbe, de a legfontosabb indok, hogy halld meg, ha a mögötted egy óriási tűzforró tálcát egyensúlyozó munkatárs ordítja, hogy "vigyázz, mögötted!" Mondjuk ott úgyis oylan zaj meg nyüzsi volt kb. mindig hogy igazából lényegtelen volt, szól-e zene, vagy sem, de jobban ment a munka, ha szólt. Csomó török szám van azóta a lejátszási listámon, amit anno az iráni munkatárs mutatott.
Irodában történő munkavégzésnél max. akkor ment valami, ha csak páran voltunk benn túlórában, és akkor is mindenkinek vétójoga volt, hogy átugorjunk egy számot, ha valaki utálja, vagy rakjunk be másik stílust. És eleve úgy indult a zenehallgatás, hogy akinek eszébe jutott, körbement mindenkin, hogy zavarná-e. Ha valaki azt mondta igen, hát, akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!