Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a hétköznapi cselekvé...

Mik azok a hétköznapi cselekvések/dolgok más emberek által, ami(k)től fel tudnál robbanni?

Figyelt kérdés

[Nyilván nem ezek a világ és az élet legnagyobb problémái.]

Én nem vagyok türelmetlen, de már forr az agyvizem, ha valaki a kassza után még semmit sem pakolt be, nem is igyekszik, csak lesegeti a blokkot, hogy mindenért annyit fizetett-e mint amennyi ár ki van írva, aztán ha szólnak neki, akkor meg őfelsége fel van háborodva.

Vagy amikor valaki úgy megy marha lassan a járda közepén, hogy csak átugrani lehetne.

febr. 21. 11:25
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony értelmi és érzelmi intelligencia jele pont ez. Nem lát, nem hall csak pofázik és ha szembesítésre kerül a sor menekülésbe vagy támadásba lendül.
febr. 24. 16:00
 22/44 anonim ***** válasza:
91%
Engem az tud nagyon felidegesíteni, amikor valakinek abszolút semmi józan paraszti esze sincs. Nem egy ilyennel volt már dolgom. Diplomás meg minden, de az 1+1-et nem képes összerakni, és majdnem minden (a normális embernek totál) nyilvánvaló dologra rákérdez, minden (hétköznapi) hülyeséget megkérdez, mintha nem is erről a bolygóról származna. És nem értelmi fogyatékosok, mert az megint más persze. Ide veszem még azokat is, akik még arra is lusták, hogy gondolkodjanak. Sok helyen láttam már ilyen 40-50 éveseket: ülnek a gép előtt, csinálják non-stop ugyanazt, ugyanazzal a programmal meg mindennel (kb beseggelték mit hova kell írni, főleg ha ügyfelekkel dolgoznak), de ha véletlen mellékattintanak vagy kijön valami új, eddig ismeretlen ablak/szöveg akkor szó szerint kék-halált kap az agyuk és fogalmuk sincs, mihez kezdjenek, máris rohangálnak valamelyik (nem agyhalott) kolléga után. Még ha 60+osok lennének, azt mondom oké...
febr. 24. 22:08
 23/44 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagyok egy mindenen idegeskedő ember, de múltkor a pékségben majdnem beszóltam.

Az előttem álló 40 körüli férfit szolgálta ki az eladó.

A csávó nem csak percekig pofázott az eladóval, de előszedette a kartonokat, amin a kenyerek összetevője volt.

Szerencsére az eladó kapcsolt, és közben arrébb kiszolgált engem.

A másik meg,amit nem tudok megérteni, hogy boltokban, buszon, irodában hangosan ordíttatják a xar rádiójukat.

Irodában kisebbségben vagyok, ezért el kell viselni a hulladék retrót az idióta Bochkorékat meg az agyonismételt hulladék zenéiket.

febr. 26. 10:21
 24/44 mikeXxX ***** válasza:
Csigatempó !
febr. 26. 14:24
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
A rossz zene ordíttatás engem is, aztán a cigi rámfújás, és a büdös csinálás.
febr. 26. 17:22
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Már mindent leírtak, ami engem is idegesít, így csak annyit írok, hogy miközben olvastam a válaszokat nem szerettem meg jobban az embereket.:D
febr. 26. 18:12
 27/44 anonim ***** válasza:
Amikor arra kelek, hogy aki mellettem alszik izomból szívja az orrát és amikor megkérem ne szívja már még ő háborodik fel és azért is szívja. Na olyankor tyí ba...meg
febr. 28. 21:55
 28/44 anonim ***** válasza:
58%

Uhh konkrètan felmondanék olyan helyen ahol rádió (vagy bàrmi zenebona) ordíttatása van. Én ezt nem értem, aki zenét akar hallgatni az miért nem teszi fülhallgatóval? Minden eddigi munkahelyemen ez volt az alap, nem is értem miért kellene hangos diszkót csinàlni egy munkahelyből…

febr. 29. 11:21
 29/44 anonim ***** válasza:

28, vendéglátásban konyhán mindig hallgattunk zenét. Fülhallgató azért nem játszott, mert a vezetékes akadályoz a mozgásban, a pici vezeték nélküli belepottyanhat az ételbe, de a legfontosabb indok, hogy halld meg, ha a mögötted egy óriási tűzforró tálcát egyensúlyozó munkatárs ordítja, hogy "vigyázz, mögötted!" Mondjuk ott úgyis oylan zaj meg nyüzsi volt kb. mindig hogy igazából lényegtelen volt, szól-e zene, vagy sem, de jobban ment a munka, ha szólt. Csomó török szám van azóta a lejátszási listámon, amit anno az iráni munkatárs mutatott.

Irodában történő munkavégzésnél max. akkor ment valami, ha csak páran voltunk benn túlórában, és akkor is mindenkinek vétójoga volt, hogy átugorjunk egy számot, ha valaki utálja, vagy rakjunk be másik stílust. És eleve úgy indult a zenehallgatás, hogy akinek eszébe jutott, körbement mindenkin, hogy zavarná-e. Ha valaki azt mondta igen, hát, akkor ez van.

márc. 1. 00:21
 30/44 anonim ***** válasza:
Úgy általánosságban, ha valaki bunkó. A bunkóság bármilyen formájától fel tudnék robbanni, de a bámulás is nagyon szokott idegesíteni vagy ha a személyes terembe állnak. Ja, és a másik kedvenceim, a tapló sofőrök (előzés, ha te szabályosan mész, követési távolság nuku, index nuku, sávok folyamatos váltogatása, intolerancia vagy ha, valaki főútvonalon 47-tel akadályozza a forgalmat).
márc. 5. 01:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!