Miért teszel ki magadról AI által készített képet a közösségi médiaba?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több ismerősöm tesz ki magáról AI generált képeket Facebookra, Instára. Ez miért jó?2023. dec. 16. 14:24
1/13 anonim válasza:
Az AI meg igy rögzíti is a személyes adatokat.
Őket nem érdekli.
2/13 anonim válasza:
Mindig az a trend, ami frissebb, újabb és valamiben másabb, mint az addig megszokott és elcsépelt dolgok. Most ez van felkapva, mert eddig ilyen nem volt.
3/13 anonim válasza:
Nem teszek ki magamról AI által készített képet a közösségi médiába
4/13 anonim válasza:
Semmit nem teszek ki, mert engem nem érdekel ez az egész, én sajnálom a legtöbb embert, hogy mint egy csorda mennek egymás után, és rakják ki az AI által készített képeket magukról, mert ez milyen jó. Egy ember megcsinálta, jó, vicces, de 100x már unalmas.
A másik véglet az olyan ismerőseim akik "jajj adatokat gyűjt az AI, elkezdődött amiről beszélek 15 éve" :D.
5/13 anonim válasza:
én nagyon ritkán teszek ki magamról új képet mert rettentő rosszul sikerülnek, nem vagyok egy fotogén alkat sem. most egy 5 éves képet cseréltem le (amiben ugyanabban a pulcsiban vagyok, gratulálok magamnak :D) és gondoltam nézzük mit tud, úgy fel vannak kapva az AI-k, csak annyit csináltam hogy a hátteremet kicseréltettem vele, meg a szemem alól a nagyon durva táskákat egy picit megszépítette. szerintem ez belefér, jobban jártam mintha egy nemlétező gyakorlott photoshopos ismerőst kértem volna meg ugyanerre. azt hiszem legalább újabb 5 évig megint nem rakok újat
6/13 anonim válasza:
Én semmilyen képet nem teszek ki magamról sehova.
N
7/13 anonim válasza:
Nem teszek ki mert űbergagyi. Hamarosan úgyis ciki lesz.
8/13 anonim válasza:
Miért kell nullára pontozni, hogy nem teszek ki képeket magamról? :D Komolyan ez a sok agyhalott ezen az oldalon már elkeserítő. Menjetek fotózgassátok magatokat. Mintha érdekelne bárkit is a képetek. :D
9/13 A kérdező kommentje:
#8 ne stresszeld magad a pontokon. Ezen az oldalon a pontozási rendszer csak azért van, mert konfliktust generál. Sztem sokszor az adminok pontoznak nullára, h elinduljon egy vita :D
2023. dec. 17. 09:59
10/13 anonim válasza:
#8 Akkor leírtad helyettem is :D, már akartam kérdezni, hogy a #6-os válaszában ugyan mi az, ami nem hasznos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!