Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a hétköznapi cselekvé...

Mik azok a hétköznapi cselekvések/dolgok más emberek által, ami(k)től fel tudnál robbanni?

Figyelt kérdés

[Nyilván nem ezek a világ és az élet legnagyobb problémái.]

Én nem vagyok türelmetlen, de már forr az agyvizem, ha valaki a kassza után még semmit sem pakolt be, nem is igyekszik, csak lesegeti a blokkot, hogy mindenért annyit fizetett-e mint amennyi ár ki van írva, aztán ha szólnak neki, akkor meg őfelsége fel van háborodva.

Vagy amikor valaki úgy megy marha lassan a járda közepén, hogy csak átugrani lehetne.

febr. 21. 11:25
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
88%

Hangoskodó és/vagy másokat feltartó emberek.

Meg ami kicsit specifikusabb: mikor valaki rám ír messengeren annyit hogy “szia” és vàrja a választ. Az isten szerelmére, írd már le mit akarsz. :D (főleg azért hogy lássam egyáltalán sürgős-e)

febr. 21. 17:24
 12/44 anonim ***** válasza:
87%
Tömegközlekedésin beáll az ajtóba, de Lambadázni lehetne a járművön, viszont csak nem ül le; szívja a fogát, szürcsöl, krákog; ajvékol a pénztelenség miatt, miközben iszik-dohányzik, csak a másik hibás; ő semmiben sem hibás, bezzeg a másik...
febr. 21. 17:44
 13/44 anonim ***** válasza:
88%
Ha a buszvezető bebassza előttem az ajtót pedig látja, hogy fel akarok szállni. Ha a kocsi szándékosan belemegy a tócsába és lefröcsköl. Ha nekem jönnek az emberek, szándékosan. A kéregetők, akiket nem lehet lerázni.
febr. 21. 17:47
 14/44 anonim ***** válasza:
86%

-Amikor fizetésnél, kasszánál sorban állás közben lökdösnek a mögöttem állók. Egyszer, anya bevált módszerén felbuzdulva, odaszóltam az akkor épp így viselkedőnek, hogy "akkor az enyémet is ki tetszik fizetni?", úgy lesápadt a néni, hogy rögtön hátrébb lépett.

-Amikor a járda közepén totyorognak úgy, hogy véletlenül se lehessen őket kikerülni.

-Amikor buszra várva már eleve van egy hosszú sor, 4 irányba ágazva, az újonnan érkezők pedig automatikusan az elejére állnak.

-Amikor nyilvános helyeken nem tudnak viselkedni az emberek. Kiabálnak, kihangosított telefonon beszélgetnek, vagy max. hangerőn szól valamilyen "zene".

febr. 21. 21:14
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogy amikor a városomban vagy Bp.-en gyalogosként állok a lámpa nélküli zebránál, kb. 6-ból 5 autó nem áll meg. Érden viszont meglepő módon eddig akárhányszor jártam, egyből megállt mindig mindegyik autó.
febr. 22. 14:55
 16/44 Senior Séf ***** válasza:
86%
Ha már a pénztárról esett szó,az is ki tud venni az észből, amikor valaki félórás sorban állás után a pénztárnál kezdi el keresgélni a pénztárcáját.
febr. 22. 18:13
 17/44 anonim ***** válasza:
83%
Amikor valakivel előzékeny, udvarias, kedves, figyelmes vagyok és még csak azt sem mondja, hogy kössz. Mintha ez neki alapjáraton járna. Pl. előre engedem magam elé a sorban a pénztárnál, segítek feladni a csomagját vagy a banyatankját a buszra mert megkért rá, félreállok a járdán, hogy ő biciklivel(!) kényelmesen elférhessen mellettem, átadom az ülőhelyet a villamoson, megtartom neki a bejárati ajtót hogy ne csapódjon be az orra előtt, megvárom a lifttel míg odatotyog és nem viszem el előle, felveszem neki a cuccot a földről amit elejtett az utcán és észre sem vette csak megy tovább, stb., ilyenek. És annyit se mond, hogy kössz, te paraszt. Az ilyen bunkóságok fel tudnak húzni.
febr. 23. 00:53
 18/44 anonim ***** válasza:
90%

- Amikor valaki annyira egy kicsinyes sz@rrágó, hogy a boltban képes a kasszánál mindenkit feltartani és jelenetet rendezni, mert őfelsége az üzletvezetőt/menedzsert követeli, mert a kasszás elütött valamit, és az áru 10 forinntal többe került (igen, tényleg ennyivel). Tök mindegy, hogy a kasszás azonnal kijavította, de nem, ő nem tágít.

- Amikor át akarok menni az utca másik oldalára, se közel se távol egy zebra nincs, és persze akkor jön egy (általában) vén tata a tragacsával, 5km/órás sebességgel, és mire elhalad, addigra jön több autó is, és persze várhatom, mig letisztul megint a terep, hogy át tudjak menni.

- Amikor (legtöbbször 50+osok) úgy bicikliznek, hogy szó szerint össze-vissza kalézolnak az út kellős közepén, aztán persze meg vannak sértődve és mindenki hibás csak ők nem, ha valaki véletlen elüti őket az autóval vagy rájuk dudál.

- Amitől tényleg a plafonon szoktam lenni, pedig alapjáraton türelmes vagyok: ha valaki 0.25-ös sebességgel beszél, mire elmond 2 mondatot, lemegy a nap. Sajnos volt ilyen munkatársam. Szabályosan uralkodnom kellett magamon, nehogy kijöjjön a számon egy "GYORSABBAN MONDD BZEG NEM ÉREK RÁ EGÉSZ NAP", mert amit én elmondanék (nem hadarva) 2 perc alatt, ő 5 perc alatt sem végez. És nem volt idős se, kb 35 körül volt. (megjegyzem ez nem csak engem idegesített)

- Amikor valaki úgy megy a járdán, hogy nyakig bele van bújva a telefonjába lehajtott fejjel (Smart-Phone Zombie), semerre sem néz, de ha valakinek nekimegy, még ő van felháborodva.

- A kegyetlenül unatkozó és emiatt másokat zaklató, élni nem hagyó, okoskodóan bunkó nyugdíjasok minden fajtája.

- Amikor valaki egy egyszemélyes zenekar: hörgés, szürcsölés, krákogás, fogszívás, orrszívás

febr. 23. 21:45
 19/44 A kérdező kommentje:

10-es "tegnapelőtt 16:44"

Köszönöm, te is az enyém :D Feldobtad az estém a zsíros-deszkás kommenttel

febr. 23. 22:55
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban én azt utálom, amikor egyesek semennyire sincsenek másokra tekintettel, aztán ha szólnak érte, akkor még ők vannak felháborodva.

Tipikus példája ennek az, amikor valaki a boltban úgy ácsorog a polc előtt a bevásárló kocsijával, hogy senki más nem tud odaférni (vagy épp elmenni mellette). Látja ő is ezt, de le se xarja.

Volt, hogy én is sorban álltam vonatjegyért, már mindenki full ideges volt, mert a vonat indulásáig már nem volt sok, erre valami öregasszony a pénztárnál lekérdezi a fél menetrendet, meg mi mennyibe kerül, aztán nem is akkor utazik, csak érdeklődik. Valaki szólt is neki, hogy igyekezzen már, meg a menetrend ott van a táblán is, mire a mami bunkón visszaszólt valamit meg a tipikus "jaj a beteg unokám" hazugság (hallani lehetett, hogy az volt).

Ugyanez a boltba, amikor a húspult vagy a sajtpult mögött várakozik az ember a sorban, mert valami idióta a sor elején még azt sem tudja, hogy mit akar venni (vagy hogy egyáltalán akar-e valamit ott venni) és akkor kezd el ott azon gondolkodni, meg kérdezgetni, hogy mi micsoda.

febr. 24. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!