Hogyan térítsem józan észre a lányomat? Egy piti dolog miatt elköltözött és alig fizet ki egy lóf... albérletet! 57/ff
Hadd menjen, önállósodni akar. Hidd el ha gond lesz vissza megy.
Majd rájön,hogy az albérletet,magát és a kutyát fenttartni nem kis költség.
Ha jó lesz neki egyedül akkor vagy keres vmi plusz melót vagy ha nem akkor haza megy.
Mondjuk nem tudom, hogy az mióta rettenetes kontroll mánia meg bszogatás meg rossz szülőség meg nemtommi, hogy egy közös lakásban élve elvárás, hogy a kisasszony legyen szíves nem végigtrappolni a lakáson a koszos utcai cipőjével. Sohasem voltam tisztaságmániás, a szüleim végképp, de ez alap igényesség és tisztelet a velem egy háztartásban élők felé. Tudom, ma ez nem divat, főleg nem a szent gyermekecskéktől a szülők felé, elvégre nem kérte, hogy megszülessen, kutyakötelessége élete végéig eltartani, minden óhaj-sóhaját kielégíteni és különben is.
Kérdező, mindenki a saját kárán tanul. Majd mikor takaríthat többet vagy épp lesz egy párja, esetleg lakótársa, aki megszólja az igénytelenségét, akkor esetleg elgondolkozik, hogy netán gonosz apucinak mégis igaza volt. Az anyagiak pedig innentől az ő dolga. Tudasd vele, hogy rád számíthat a jövőben is, de ne akard hazarángatni akkor sem, ha tényleg gondjai vannak, mert ezt neki kell vagy megoldani vagy belátni, ha jelenleg nem engedheti meg magának. Ez is a felnőtté válás része, megtanul addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!