Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan térítsem józan észre a...

Hogyan térítsem józan észre a lányomat? Egy piti dolog miatt elköltözött és alig fizet ki egy lóf... albérletet! 57/ff

Figyelt kérdés
A vita tárgya az volt, hogy kutyasétáltatás után első dolga legyen levenni a cipőjét, ne járja össze a padlót. Vállat vont vagy elkezdte kimagyarázni, de a cipőjét csak utána vette le. Unalomig pofázok neki és sz@rik bele. Mondta, hogy keres albérletet, de azt hittem szél vitte tovább mondat. Tudom mennyit keres és azóta láttam is a lakását, és ahogy sejtettem, lepusztult szegényházi. Azt mondta, oda vihetett kutyát, és lássak csodát, nem vette le egyből a cipőjét séta után, mégis tiszta a padló. Mondtam, hogy legyen esze, jöjjön haza, mert így hónap vegén kenyéhéjat fog zabálni vagy azt sem, de kifele intett, hogy legyen szép napom.
2024. febr. 19. 18:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
#6: én sem szívesen laknék veled.
2024. febr. 19. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezo, eleg nagy mar a lanyod, szerintem tudja, mit csinal. Nem bizol benne, az a baj. Hagyd onallonak lenni, ha megis kene, segiteni ugyis tudsz neki.
2024. febr. 19. 19:16
 13/20 Noren1989 ***** válasza:
57%
Nyugi, akkor lesz csak gàz, amint twitteren meglàtod a pennàjàt.
2024. febr. 19. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Hadd menjen, önállósodni akar. Hidd el ha gond lesz vissza megy.

Majd rájön,hogy az albérletet,magát és a kutyát fenttartni nem kis költség.

Ha jó lesz neki egyedül akkor vagy keres vmi plusz melót vagy ha nem akkor haza megy.

2024. febr. 19. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Apuka drága, fordítva teccik ülni a lovon. Most már nem ő függ tőled, hanem te tőle, persze nem anyagilag, de ez másodlagos, majd hamarosan rájössz...
2024. febr. 19. 21:47
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
Egy zsarnok apa sirámát olvashattuk.
2024. febr. 19. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Egy idő után az embernek nincs kedve ahhoz, hogy mások rigolyáihoz alkalmazkodjon, meg minden hülyeséggel baszogassák. Nekem konkrét indokom sem volt, hogy miért költöztem el, csak éreztem, hogy innen én menni akarok, és egyedül akarok élni, a saját szabályaim szerint. Minden egyes forintot be kellett osztani, de cserébe boldognak és szabadnak érezhettem végre magam, és ez felbecsülhetetlen.
2024. febr. 19. 22:29
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
Toxikus szülőtől érdemes elköltözni. Gondoltad, hogy még 20-30 évig veled marad?
2024. febr. 20. 03:40
 19/20 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem igazad van kérdező. Megkérdezhetem hány éves a lányod? Párom fia 23 éves, ő se tud bánni a pénzzel, pedig elég jól keres. 3 hét alatt elkölti hülyeségekre. Régebben adtunk kölcsön, de nem adta vissza. Egy jó ideje levettük róla a kezünket, éljen ahogy tud, nem adunk semmit, mert akkor soha nem tanulja meg mi az élet. Talán neked is ezt kellene tenned. A sok lehurrogó válaszolóval meg ne foglalkozz. Legtöbbjük kamasz, akiknek még otthon simizi apuka, anyuka a hálátlan kis buksiját.
2024. febr. 20. 06:12
 20/20 anonim ***** válasza:
61%

Mondjuk nem tudom, hogy az mióta rettenetes kontroll mánia meg bszogatás meg rossz szülőség meg nemtommi, hogy egy közös lakásban élve elvárás, hogy a kisasszony legyen szíves nem végigtrappolni a lakáson a koszos utcai cipőjével. Sohasem voltam tisztaságmániás, a szüleim végképp, de ez alap igényesség és tisztelet a velem egy háztartásban élők felé. Tudom, ma ez nem divat, főleg nem a szent gyermekecskéktől a szülők felé, elvégre nem kérte, hogy megszülessen, kutyakötelessége élete végéig eltartani, minden óhaj-sóhaját kielégíteni és különben is.

Kérdező, mindenki a saját kárán tanul. Majd mikor takaríthat többet vagy épp lesz egy párja, esetleg lakótársa, aki megszólja az igénytelenségét, akkor esetleg elgondolkozik, hogy netán gonosz apucinak mégis igaza volt. Az anyagiak pedig innentől az ő dolga. Tudasd vele, hogy rád számíthat a jövőben is, de ne akard hazarángatni akkor sem, ha tényleg gondjai vannak, mert ezt neki kell vagy megoldani vagy belátni, ha jelenleg nem engedheti meg magának. Ez is a felnőtté válás része, megtanul addig nyújtózkodni, ameddig a takarója ér.

2024. febr. 20. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!