Mennyire fain dolog videóhívást kezdeményezni azokkal akiket most hívunk fel először?
Figyelt kérdés
Vagyis, nem ismerős, család barát. Nem talalkoztunk élőben. Csak engem idegesít aki így indit egy kapcsolatot?
Bárhol vagyok legyek elérhető bárkinek?
2024. jan. 18. 15:06
2/9 anonim válasza:
Úgy hív, ahogyan akar, Te meg arra reagálsz, amire akarsz. Telefonhívásra, Viber üzemetre sem kötelező azonnal válaszolni.
3/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint azokat zavar ez, akik önbizalomhiányosak és megfelelési kényszeresek. Hogy mit fognak gondolni a háttérhez, hogy nem áll jól a hajuk a videóban, hogy nagy az orruk, a fejük, kancsítanak, zsíros a hajuk, stb.
Ez egy nézőpont.
De határt húzni neked kell. Miért nem tudod megmondani, hogy téged ez zavar, nem szeretnél videóhívást?
4/9 anonim válasza:
Én felvettem szarás közben. Azóta mindig dob az illető üzenetet hogy alkalmas-e most hívnia.
5/9 A kérdező kommentje:
4. az szép lehetett :D
2024. jan. 18. 16:08
6/9 anonim válasza:
Én milliószor szívesebben beszélek videóchaten, mint telefonon, de ezeket előre le szoktuk egyeztetni. Ha valaki akkor hív (videóval vagy anélkül), vagy akkor ír, amikor nekem nem alkalmas, akkor egész egyszerűen nem veszem fel, probléma megoldva.
7/9 anonim válasza:
Egyedülállóknak jó a videócset, amúgy a családosoknak vagy párkapcsolatban élőknek nem jó, mert soha nem tudni hogy az ember épp közvetíti e a családot a háttérben vagy oda lehet osonni a hűtőhöz vagy kimenni zuhanyozni vagy mi van.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, a kultúráltabbak megkerdik előtte, hogy hívhatnak e most? Egyeztetnek. Ennyi elég, nem, hogy aki bújt bújt, aki nem, megyek.
2024. jan. 19. 02:29
9/9 anonim válasza:
"aki bújt bújt, aki nem, megyek."
:D Ez jó szöveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!