Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan térítsem józan észre a...

Hogyan térítsem józan észre a lányomat? Egy piti dolog miatt elköltözött és alig fizet ki egy lóf... albérletet! 57/ff

Figyelt kérdés
A vita tárgya az volt, hogy kutyasétáltatás után első dolga legyen levenni a cipőjét, ne járja össze a padlót. Vállat vont vagy elkezdte kimagyarázni, de a cipőjét csak utána vette le. Unalomig pofázok neki és sz@rik bele. Mondta, hogy keres albérletet, de azt hittem szél vitte tovább mondat. Tudom mennyit keres és azóta láttam is a lakását, és ahogy sejtettem, lepusztult szegényházi. Azt mondta, oda vihetett kutyát, és lássak csodát, nem vette le egyből a cipőjét séta után, mégis tiszta a padló. Mondtam, hogy legyen esze, jöjjön haza, mert így hónap vegén kenyéhéjat fog zabálni vagy azt sem, de kifele intett, hogy legyen szép napom.
2024. febr. 19. 18:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyelőre csak távolról figyeld, hogy boldogul. Akár még jellemformáló/erősítő is lehet a dolog...
2024. febr. 19. 18:32
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Téged hogyan kellene "észre téríteni"? A lányod önállósodni próbál, még ha dacból is. Ha meg is szívja a végén, akkor is a saját hibájából tanul.

A kérdésből lejön, mi a gond: gondolom, egész életedben Te akartad megmondani neki, mit csináljon, és frusztrál, hogy most nem tudod kontroll alatt tartani. El kellene engedned egy kicsit.

2024. febr. 19. 18:35
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
De miert nem hagyod elni es onallonak lenni?
2024. febr. 19. 18:52
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Hogy beszélsz vele apuka? Nem vagy te egy kicsit arrogáns?
2024. febr. 19. 18:52
 5/20 anonim ***** válasza:
82%
2024. febr. 19. 18:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Az nem önállósodás, hogy már megint nem gondolkodik. Egyedül szoptam végig gyerekkorától kezdve, hogy kettőnket eltartsam, tehát általam van fogalma a nehézségekről, a jólétről és a szegénységről is. Erre saját magától elmegy egy olyan lelombozó putriba. A kutyája nélkül sem futná sokkal jobbra. Ha normálisabban nézne is ki, nem tud spórolni, mindene elmegy a létfenntartásra. Nem tud tartalékot képezni a nehezebb időkre. Ha én meghalok, a lakás egyedül az övé lesz. Nem fog tudni azonnal pótolni egy elromlott mosógépet, vagy hűtőt! Vagy ha ne adj isten egy vagy több hónapig nem tudna dolgozni, a táppénzzel kitörölheti. Vagy ha elveszíteni a munkáját és egy hónapig nem talál másikat, végül nem lesz miből kifizetnie egy kiló kenyeret sem. Én teszek félre neki szándékozva, de nekem sem kolbászból van a kerítés, hogy azzal sokra menjen, mert ha sz@rik valamit a kutya, netán elromlik valami vagy a munkaeszközöm, az autómnak lesz gondja, csak abból tudok kivenni és annyival kevesebb lesz neki. De próbálok valamit adni neki, viszont azt csak a halálom után kapja meg, előbb nem, mert utána teljesen magára lesz maradva és a kutya nem segíti. A gyerekes daccal nem lesz előrébb.
2024. febr. 19. 18:57
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
az lehet,de nem lepődök meg,hogy elköltözött tőled....
2024. febr. 19. 19:00
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy semmi
2024. febr. 19. 19:02
 9/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem pontosan értem a dolgot.

1. ha nem tudja el/fenntartani magát, akkor valószínűleg lesz annyi esze, hogy hazamenjen.

2. ha pedig alkalmazkodik a szituációhoz és felnő a feladathoz, akkor meg mindenki boldog, nem? De.

2024. febr. 19. 19:08
 10/20 anonim ***** válasza:
86%

Hú van baj nálad a toronyban. Kontrollmánia, túlaggódás.

Hagyd hadd menjen, hadd örüljön a szabadságának. Nem pátyolgathatod örökké...

2024. febr. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!