Mik a legkorábbi emlékeitek?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha olyan koraiak, hogy arra állítólag nem is emlékezhettek.2024. febr. 17. 13:57
1/12 anonim válasza:
Háát... Talán az óvodai emlékek meg az első karácsonyok, amiről nagyon halvány emlékeim vannak..
2/12 anonim válasza:
Nekem kb 2,5-3 éves koromból van a legkorábbi emlékem, legalábbis nem rémlik semmi olyan ami korábban történt volna, viszont ez egy nagyon negatív és rossz emlék. Röviden arról szól, hogy megjelentek 5-6-an a házunknál és fenyegettek minket vagyis leginkább apámat, hogy adja meg a tartozását, mert ránk gyújtják a házat és ott akkor meg is verték rendesen. Még arra is emlékszem, hogy melyik ablaküveget törték ki mert nekilökték.
3/12 anonim válasza:
Kb 2-2,5 éves lehettem, amikor kórházban voltam mandulaműtét miatt.
4/12 anonim válasza:
3-4 éves lehettem, és egyik ovistársammal játszottunk egy terepszőnyegen, amire utcák voltak nyomtatva, felülnézetből, mi pedig matchbox kocsikkal "autóztunk" rajta :D
5/12 anonim válasza:
Bölcsiskoriak. A bölcsöde is a játék is a szenvedésem is hogy egyedül játszok mennék haza. Meg pl tesom születése mikor vittük haza. Akkor én 2 éves voltam.(2 év 2 hónapos.) És teljesen le voltam sz.rva. meg azután is persze. Aztán mivel magatartás zavaros lettem, engem önzőnek nevezett anyám. Akkor még nem tudtam ez mit jelent(6 éves voltam), de felnőve már rákerestem.
Ovis és kisiskolás koromtol már rengeteg mindenre emlékszem.
Bölcsis koromból valahogy csak a traumák, a hanyagolás, meg ilyenek maradtak meg.
De ovisan is ez ment. Én egyedül a homokozíban mindig a hobbin is, tesom meg apa karjában.
Amugy felnotten is oriási kulönbség is lett tesom és köztem. Ő sikeres boldog kiegyensúlyozott én meg teljes ellenkezője.
6/12 anonim válasza:
Én 2 évesen kezdtem az ovit (falu, akkor itt még nem volt bölcsi), volt egy rohadék óvónéni, rá emlékszem. Meg mikor mindenki bárányhimlős lett és csak egy kisfiú, egy kislány, meg én voltunk bent, kb. 2,5, 3 éves voltam. Még a nevükre is emlékszem.
7/12 anonim válasza:
3 éves korom körül, az oviból van nagyon sok emlékem. Emlékszem arra is amikor először bementem, hogy mikkel játszódtam, meg, hogy minden reggel tejet ittam, cumisüvegből amikor elindultunk az oviba, az autóban. És egyszer hánytam az oviban és kérdezték, hogy mit ettem, ittam, mondtam, hogy tejet és mondták, hogy akkor biztos attól hánytam. Ők nem tudták, hogy minden egyes reggel azt iszom. Meg emlékszem, mikor édesanyám próbált leszoktatni arról, hogy vele aludjak el. Nálunk volt a keresztanyám és én nagyon nem akartam egyedül aludni.
8/12 anonim válasza:
Óvoda kb.1974-ből.Most 54 vagyok.
9/12 anonim válasza:
A nagyszülein régi házára, és néhány ottani rövidke jelenetre emlékszem. 2,5 éves voltam amikor eladták, és elköltöztek onnan.
10/12 anonim válasza:
Amikor kilyukasztották a fülem. Szüleimtől tudom, hogy kb 1 éves voltam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!