Hogyan ne legyen lelkiismeretfurdalásom azért, amiért vállalhatatlan állapotban hagytam a WC-t az iskolában?
Sosem szerettem elmenni nagy WC-zni az iskolában, mivel nem zárhatóak az ajtók, általában mindig cigiznek bent, meg van aki csak beszélget.
Utolsó óra előtt viszont rám tört az érzés, hogy be fogok fosni.
Mire elértem a WC-re szabályosan imádkoztam, hogy ne fossak be, amint beléptem a WC-re és toltam le a nadrágom, még le sem tudtam ülni de már robbant ki belőlem, és mindenhova ment, csak a WC-be nem, ment a falra, a WC mögé, a WC melletti falra, a sarokba, a WC deszkára, az egész hely undorító és okádék lett.
Természetesen nem volt papír sem, ami zsebkendő meg volt nálam az ahhoz volt elég, hogy magamat rendbe tegyem, szóval úgy hagytam az egészet, és mióta hazaértem lelkiismeretfurdalásom van.
"Hogyan ne legyen lelkiismeretfurdalásom azért, amiért vállalhatatlan állapotban hagytam a WC-t az iskolában?"
Szerintem szard le.. Ja, neked már az meg van. 😂😂😆🐟🐟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!