Egyesek magyarként miért használnak angolt szót mint a coming out miért kell így beszélni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 16. 14:45
31/38 anonim 

válasza:

Ezzel próbál intelligensnek mutatkozni, menőzni, holott buta, mint a segg, viccet csinál magából.
32/38 anonim válasza:
Szendvics, taxi, xilofon, zakó, istálló, ... ezek közül sem pl. egyik sem magyar szó.
33/38 anonim 

válasza:

32-es: ha felsorolná valaki a nem magyar szavakat, amiket minden nap használnak, akkor kiadakna töle az oldal.
Még akkor is, ha csak a 20. század kezdetétöl bejött új szavakat szednénk össze!
34/38 anonim 

válasza:

a stream az közvetítés... ennyire gyenge a magyarotok?
35/38 anonim 

válasza:

coming out:
bevallja, hogy b*zi
felfedi a titkát
felfedi a rejtett énjét / őnmagát
kitálal
előjön azzal, hogy ő leszbikus
színt vall
stb...
36/38 anonim 

válasza:

35-ös: ez szép és jó, csak egyik sem ugyanaz, mint a coming out, a tetejébe még hosszabb és bonyolultabb is, illetve beszélgetés közben nem lehet úgy mondatba füzni.
37/38 anonim 

válasza:

Szerintem azok használnak folyton ilyen angol szavakat, akik kulturáltnak akarnak tűnik, de inkább kultúrbarbárok..
38/38 anonim 

válasza:

Beszélgetésben nem lehet pl így?
- Elmondtam anyáméknak, hogy homoszexuális vagyok.
- Mindenki előtt elmondtam, hogy a fiúkat szeretem.
Ahelyett, hogy:
- Coming outoltam az iskolában, hogy én a fiúkat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!