Magyarként elfogadható ha kedvelem a klasszikus cigány kultúrát? Lovak, zene, hangulat?
Figyelt kérdés
A magyaroknak nincs ilyen szokása hogy tábortűznél táncolnak a lovak, hangulat van, javítsatok ki ha tévedek! Fiatal vagyok még.2022. dec. 27. 21:40
1/17 anonim válasza:
Én is kedvelem a cigány kultúrát, de csak online. Élőben nem szeretnék vegyülni velük.
3/17 anonim válasza:
Persze, hogy az. Mindenkinek szíve joga bármelyik kultúrkört szeretni.
4/17 anonim válasza:
A magyarok már leszoktak ezekröl. Mellesleg külföldön EZT tekintik a magyar kultúrának, magyar szokásoknak.
5/17 A kérdező kommentje:
Legalább indokold meg, nekünk magyaroknak nincs ilyen "sajátos hagyománya", nyilván ők az ördögök a magyarok között, de ha félretesszük a sérelmeket, és csak emberileg tekintünk a dolgokra akkor vannak kivételek, én pedig dolgoztam is rendezett példás emberrel, akinek én kerestem a társaságát, mert érdekelt az ő életük.
2022. dec. 27. 21:51
6/17 anonim válasza:
“ A magyaroknak nincs ilyen szokása hogy tábortűznél táncolnak a lovak”
Szerintem a cigányoknak sincs.
7/17 anonim válasza:
Hát tábortűznél táncoló lovakat max. néhány varázsgomba vagy LSD-bélyeg után szoktam látni, az biztos. 😂
8/17 A kérdező kommentje:
:D
Ez a valóságban, hagyományt tisztelőknél a mai napig fellelhető.
2022. dec. 27. 23:30
9/17 A kérdező kommentje:
Naa, vannak azért értékteremtők, jó kereskedők.
2022. dec. 27. 23:43
10/17 anonim válasza:
a kultúrájuk engem is érdekel, sok mindenre lennének képesek, ha a 99% nem a putris, tolvaj, ingyenélő banda lenne, akiknek 0 kultúrája van, vagy ami éppen van, az a trágár beszéd, és az igénytelen mulatós hallgatása telefonon keresztül, aminek semmi köze a valódi, régi cigányokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!