Az szerintetek "normális" dolog, hogy "egyszerre" vagyok doktori hallgató, szobafestő, villanyszerelő, burkoló, motorszerelő, klasszikus zenész, és aktívan művelem mindegyiket területet?
Miért ne lenne normális? Sok minden érdekel, ami nagyon jó dolog, teljesen összeférhető.
Én egyszerre vagyok muzeológus, író, illusztrátor, fotós, utazó, fényképész, nyelvtanár és fordító, és általában párhuzamosan űzöm ezek mindegyikét. Ezek a szakmáim, aztán vannak a hobbijaim (csillagászat, lovaglás, úszás).
Kedves 4-es!
Valóban, ennyi minden nélkül unalmas lenne az élet. Igazából magam ura szeretnék lenni, így teremtve egy biztonságos megélhetést. A több lábon állást persze erőltetni nem igazán lehet, ez valahogy szívből jön.
A kérdésben egyszerre van, szóval akkor mi a kamu? Mert valami hazugság van, ez nem kérdés.
De amiket te felsoroltál, azok legalább egy irányba húznak, de amik ide felvannak sorolva, azoknak semmi közük egymáshoz. Na jó, mondjuk a szobafestő-burkoló még össze is illik.
“A tudományos dolgokat hobbi szinten csinálom (illetve annak tekintem),m”
Aki tudományos kutató, az nem tesz fel primitív, életszerűtlen kérdéseket. Főleg nem a gyakori kérdések hu-n keres válaszokat.
Főleg nem ilyen ostoba, buta kérdésekre.
Kamu.
Kedves 7-es!
Kamu vagy te! 😅
Te műveled őket "egyszerre" és minket kérdezel hogyan fér össze?
Ez tényleg gyenge kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!