Normális hogy ennyi munkát a nyakamba akasztottak?
"Inkább a kiszabott határidő ami irreális. Túlórát meg nem fizetnek"
-Szerintem is ezt egyértelműen jelezd. Mármint, hogy a segítségre igenis szükséged van, nem lehet határidőre végezni a munkaidőkerteben. Ha pedig ők inkább túlórával szeretnének számolni, arról beszéljetek.. De sztem hatékonyabb segítséggel, mert úgy előbb megvan a végeredmény is. (ha nem akarsz túlórázni persze, ezt nézd az ő oldalukról, érvelj ellene ezzel)
"de már jelezték hogy ha valamit egyedül is megtudok oldani akkor szóljak és onnantól segitség se lesz." -ezért is jelezném a fentit.
Én nem értem, hol van itt a probléma. Ha félted az állásodat, Borsodban vagy Szatmárban, ahol nyolc éve ez volt az első álláshirdetés, akkor szakadj bele. Ha nem, akkor kérd írásban a feladatot, és írásban válaszold vissza, hogy nem létezik, hogy a kiszabott határidőre kész legyen.
Egyedül az ellen nem lehet szólni, hogy a munkaidődet munkával töltsék ki. Mert a kérdés hangulatából az sugallik, hogy jobban szeretnéd, ha napi két órában karbantartanál, és hatban régi playboyokra vernéd a lompost. Érthető emberi impulzus, csak a munkavállalói létben erre nincs garancia. :)
Kérdésem az, hogy tudod-e, és a munkáltató tudja-e, hogy a helyszínen összevadászott elosztószekrényt minősíttetni kell? Meg persze az általad szerelt új dolgokról is kellenek majd a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok iratai használatbavétel előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!