Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy egy ember...

Miért van az hogy egy ember akit utáltam fel akasztotta magát, és most sajnálom?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 22. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nyilván sajnálod. meghalt egy ember, akit ismertél, már nem békülhetsz ki vele, nem látod majd többet, nem beszélhetsz vele. egyszerűen csak magadat sajnálod
2018. ápr. 22. 22:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazából én nem voltam vele rosszban, inkább úgy mondom nem beszéltem vele. Anyum volt élettársaról van szó aki folyton verte anyámat a pénzéért és én ezért mindig is nagyon utáltam őt. Munkanélküli volt és alkoholista és halála előtt nemsokkal fenyegette is anyámat. De valahogy mégis sajnálom. Tudom fura, de sajnálom...
2018. ápr. 22. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát látod ez jó kérdés. Lehet, hogy nem mint személyt sajnálod, hanem a puszta tényt, hogy egy olyan ember élete ért véget, akinek köze volt valamilyen módon hozzád.
2018. ápr. 22. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Így ahogy leírod, én is nagyon sajnálnám. Mármint hogy elvette tőlem a lehetőséget...
2018. ápr. 23. 01:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert van szived
2018. ápr. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!