Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy telefonos ügyintéző...

Egy telefonos ügyintéző letolhat azért, mert elrontottam valamit?

Figyelt kérdés

Egy lakossági pályázaton veszek részt és mivel nem vagyok jártas a dologban, felhívtam az ügyfélszolgálatot mert volt két kérdésem. Mondtam, hogy a rendszerben kerekítési hiba van, segítsen hogy javítsam az összegeket. Közbevágott, hogy írjak be olyan költséget, amire nincs is szükségem. Mondtam, nekem nem ez a kérdésem, majd rávágta, hogy fogalma nincs, nem ért ehhez.

Aztán mondtam neki, hogy tévedésből rossz dokumentumot csatoltam fel és lezárt a rendszer. Ingerülten mondta, hogy egyáltalán nem érti, hogy lehet rossz dokumentumot felcsatolni aztán majd lesz nekik 2000 db hiánypótlás de ebbe senki nem gondol bele. Annyit tudtam csak mondani, hogy bárki hibázhat.

Semmi segítséget nem kaptam, csak ezt a gorombaságot. Elhiszem, hogy naponta 200x felhívják ezekkel a kérdésekkel, de azért van ott, hogy segítsen. Ez normális így?

2024. febr. 15. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, ahogyan beszélt veled. Ha te kulturáltan kérdezted, akkor válaszoljon kulturáltan. Az természetes, hogy időnként hibázik valaki. Ha mindenki tökéletes lenne, akkor telefonos ügyfélszolgálatokra se lenne szükség. Én valószínűleg már ott a telefonban megmondtam volna neki, hogy panaszt teszek a főnökénél.
2024. febr. 16. 09:42
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

#10:

Te is megéred ám a pénzed, hogy ezen ennyire pattogsz.

2024. febr. 16. 10:58
 13/16 A kérdező kommentje:

#11: Igen valóban ezt kellett volna. Igazi bunkó volt. Gondolom ő sosem hibázott még az életben... Egy idősebb női hang volt egyébként. Csak hát én sosem szólok rá senkire sajnos, így utólag bosszankodok csak.

#12: Pedig igaza van. Nem pattogott. A gyakori a tökéletes emberek gyűjtőhelye. Ha itt le mered írni, hogy valamit elrontottál, akkor természetes hogy jön valaki és jól belédrúg. Jó lehet a ti világotokban élni, hogy ti soha semmiben nem hibáztok! Irigykedek is.

2024. febr. 16. 13:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Ma újra próbálkoztam. Ugyanahhoz a kedves hölgyhöz kerültem be. :D Hasonló stílusban válaszolt, majd mondta, hogy ezt nekem kell tudnom, neki nincs szakirányú végzettsége ahhoz hogy hogy kell kitölteni a felületen bármit is. Ő csak abban tud segíteni, hogy pl hol kell átvenni egy hiánypótlást. A javaslata, hogy kérdezzem meg a könyvelőt. :D Mondom a könyvelők nem csinálnak pályázatokat, de oké.

Beküldtem ahogy tudtam. Max hiánypótoltatják.

2024. febr. 16. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Miert ne csinalna a konyvelo palyazatot? Csak meg kell fizetni...
2024. febr. 16. 15:30
 16/16 A kérdező kommentje:
#15: Jaj istenem...Hagyjuk.
2024. febr. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!