Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan oldjátok meg a pénzügye...

Hogyan oldjátok meg a pénzügyeiteket?

Figyelt kérdés

Én havonta 220 ezret koltok csak magamra az olyan alap dolgokra mint a pszichologus, cigi, kaja, udito, zsepkendo, szamla, befektetés. És semmi többre nem költök és ez 220 ezrembe fáj havonta.

Jövőre tervezünk a párommal összeköltözni, ahol jó esetben nekem 100 at kell fizetnem a lakásra es gondolom egy kiskuyta is havi 100 ezerbe kerül (nem tudom nem volt még soha)

És ezzel elment az egész fizetésem 0 félre tétellel pl nyaralásra.

Tudom a cigit lekéne tenni,de sokan vagyunk akik dohányosok, mellete lakást, nyaralást és állatot fizetnek. De nem értem hogy? Ja és mellete van valahol gyerek is. Amit mi is szeretnénk a párommal.

2024. febr. 15. 03:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%
Helyesírási szótárra is szánhatnál. Zsepkendő, ékezetek hol igen, hol nem, stb....
2024. febr. 15. 12:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Se a pszicho doki, se a bagó nem alap.

A párommal élek, van 2 kutya. Eddig még nem voltak betegek, így nem kerültek sokba. Havi 6000bolhairtó, heti 3 kutyakaja konzerv, tészta/ rizs, bele van számolva a bevásárlásba. + éves oltás / féregtelenítés 30 ezer. Ennyi.

Egyébként közös kasszán vagyunk. Havi 350 ezret teszünk félre

és havi 390 ezerből élünk, vásárolunk, fizetjük a rezsit, netet, mobilszámlákat,

ebből megy hobbikra, szórakozásra is.

Én nagyon szeretek pl olvasni, így csak könyveket veszek, havonta, a férjem is sokat olvas, sok közös kedvencünk van, de mellette szeret kártyázni is, így ő arra költ.

2024. febr. 15. 17:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is 400-at keresek. Annyi előnyöm van hogy van saját lakásom és folyamatosan dolgozok, szóval rezsi minimális. Havi 40-et költök közösköltség, szemétszállítás, rezsi, stb-re. Havi 50 megy el ételre, de én főzök. Egy személyre. Ilyen kiadásaim hogy cigi, pszihológus, stb nincsenek. Legnagyobb luxus amit megengedek az egy kis gaming. Autóm van, de nem használom mert munkahelyemen nem lehet parkolni. Autó fenntartása így havi 5-7 ezerre jön ki kb. Cukros üdítőt nem iszok. Kávét is feketén, csapvízzel. Arra megy el havi 5 ezer kb. Internetem mondjuk nem a legalapabb, mert az egy 10-es. Előfizetéseim nincsenek. Telefonra párhavonta feltöltök 3000 forintot. Van egy hatalmas fagyasztó ládám, abba mikor olcsó valahol valami étel, akkor sokat veszek és abból vagyok el sokáig. Így tudok akár több tízezret spórolni havonta. Munkába is otthonról viszem az ételt, nem rendelek.

Amivel problémám van az a pánikvásárlás. Ha veszélyben érzem magam bármi miatt, akkor hajlandó vagyok bármekkora összeget kiadni csak oldódjon meg a probléma. Ez pszihológiai. Szerencsére ritkán van ilyen. Emellett még videojátékokra szoktam havi 10-20 eurót költeni kb. Az mondjuk luxus.

25 éves vagyok. Havi 150-200 mindig marad akkor is ha elengedem magam a költekezéssel. Sokszor ebből még utalok anyámnak meg testvéreimnek költőt. Randizni, bulizni nem járok, vagy max párhavonta 1-szer barátokkal billiárd.

Az van hogy ez így nagyon spórolósnak hangozhat. De nem az. Nem azért élek így hogy spóroljak. Hanem így élek mert nyugis, és hogy mellé pénzt is spórolok az egy extra.

2024. febr. 16. 12:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!