Párkapcsolati kérdéseknél gyakorin miért hiszik hogy az csak a kérdezőre vonatkozhat?
Pl. feltettem ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Érdekelt ez a kérdés, de egy hozzászóló megrögzötten beleállt hogy ez a kérdés biztosan rólam szól.
Az ilyen gondolkodásnak mi az oka?
# 2
ez így van ahogy mondod, láttam egy példát a környezetemben és rákérdeztem, mert felkeltette az érdeklődésem. Közöm van hozzá de személy szerint nem rólam szól.
3
"láttam egy példát a környezetemben és rákérdeztem"
Nem. Ez a te saját példád, illetve ha nem is a saját példád, de annyiból közöd van hozzá, hogy nem vagy valami sikeres a nők körében, és szeretnéd ezt hinni, hogy más sem az, mert így könnyebb lenne elfogadnod lelkileg, hogy nemcsak neked rossz. Ez a logika.
A 2-es is leírta, hogy ami téged nem érint valamilyen formában, azt miért kérdeznéd meg? Logika és realitás. Ez érződik, ha tetszik neked, ha nem.
Ezzel önmagával nincs baj, a baj azzal van, hogy tagadod, és szerintem még önmagadnak is képes vagy hazudni.
De gázak ezek a válaszok is! 😂😂 Az összes ember azt hiszi itt, hogyha valaki bármely, az általános élettel kapcsolatos probléma felmerül valaki fejében, pl betegségek, bűncselekmény, megcsalás, akkor abban 100%, hogy benne van a kérdező!
Mert valaki pusztán kíváncsi valamire nem is lehet? 🤣 Csupán azért szeretnék rávetíteni a kérdés témáját az adott kérdezőre, hogy ezzel némi vitát generálva, színt vigyenek az amúgy szürke életükbe! Aki a jegesmedvékről kérdez, annak van 2 otthon? Istenem..🤣🤣 Na gyerünk, lehet nullára pontozni.
5
Te minek örülsz ennyire prücsök? :D
Sokszor hiszik azt, hogy a kérdező magáról kérdez, vagy rosszindulatúnak állítják be a kérdezőt.
Velem is volt, hogy megkérdeztem, hogy találhatok meg egy embert, nem írtam sztorit. Konrétan megkaptam, hogy zaklatom stb....egyébként csak a férjem szeretőjének a férjéről volt szó, de ha kiírom, akkor azért lettem volna a szemét.
Anonim mindenkinek kinyílik a csipája.
# 4
tényleg érdekel ezt hogy hozod össze.
Ha már mindenképpen az én személyem érdekel, én ráadásul kifejezetten sikeres vagyok a nőknél! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!