Rettegek, hogy a párom beteg lesz. Mit tegyek?
Ez a rettegés nyilván nem egészséges. Mitől stresszelsz pontosan? Hogy hazautazik és egyedül leszel? Vagy félted őt?
Hány évesek vagytok, hogy neki kötelezően haza kell mennie ha beteg lesz?
Nem tud egy fejfájást, orrfolyást megoldani egyedül?
Kisgyereked van, vagy pasid?
Most ezt én nem igazán értem. Betegségek jönnek mennek, nyilván attól is függ, ki mennyire hajlamos rá, milyen az immunrendszere, de azért az, hogy valaki elkap egy influenzát vagy párnapos fosást, az nem a világ vége. Remélhetőleg ennél komolyabb baja egyikotoknek sem lesz még jó sokáig, gondolom fiatalok vagytok, szóval nem jellemző, hogy ilyenkor durva betegségek legyenek folyamatosan.
Ezt a hazautazást nem értem teljesen. Oké, nem éltek együtt, és attól tartasz, hogy a párod akkor betegszik meg, amikor nálad van? De hogy jön ez, hogy akkor haza kell utaznia? Beteg ember ne nagyon utazgasson, feküdjön szépen és gyógyuljon, nem? Miért "kell" hazautaznia? Nem mindegy, hol beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!