Ha egy párkapcsolatban, házasságban élő nő rendszeresen (pár naponta) képeket posztol magáról, köztük olyanokat, amin igencsak láthatóak a mellei, az annak a jele, hogy otthon nem kap kellő figyelmet?
A konkrét esetben a nőnek pár száz követője van csak Instán, általában tíznél több lájk nincs a képein, nincs sem Onlyfans vagy más dolog, amit promózhatna.
Ha nem figyelemhiány, akkor mi?
Ami szép, azt mutogatni kell! 🤭
Én attól kapok hülyét ha azt is kiposztolja valaki mit reggelizett.
Ha mindig ilyen volt, akkor nem jelent semmit.
Ha ez egy teljesen új szokás nála, akkor nyilván változott valami.
Nekem egy ismerősöm a válás előtt rakott fel egy rakás képet magáról, nyilván ő már tudta, hogy válni fog.
Egy másik meg a mellműtétje után, előtte nem mutogatta magát, utána viszont állandóan.
Nem feltétlenül kielégítés kérdése.
Lehet, hogy csak ennyi vágya van, mutogatni magát, de nem is gondol félredugásra. Igaz, ebben motiváló lehet az ember gazdagsága, aki biztosítja neki a jólétet.
Lehet, hogy gondolatban dugni is akar, mert jó lenne egy kis változatosság, de ezt nem váltja tettekre.
Vagy lehet, hogy egy idő után arra is sor kerül.
Sokféle lehetőség van.
Én inkább arra lennék kíváncsi hogy mit jelent az, amikor valaki messzemenő következtetéseket von le mások facebook lapja alapján....
Szerintem maximum 15-20 éve lehetett ezzel a figyelemhiányosdival dobálózni, amikor még nem voltak az emberek 0-24 a neten, így nagyobb súlya volt annak a néhány dolognak amit posztoltak.
"annak a jele, hogy otthon nem kap kellő figyelmet?"
Egyáltalán nem biztos, hogy otthon nem kap meg valamit, sokkal inkább saját magából hiányzik az a valami.
Szerintem személyes tapasztalatból írnak itt, persze ez nem nagy statisztika, mert 2-3 ismerős sztorijából lehet következtetni csak.
Az is lehet hogy otthon mindent megkap csak beújítana. A lényeg hogy kiteszi magát hogy vihető. (Akikről én tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!