Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A munkahelyi stresszt hogy...

A munkahelyi stresszt hogy vezetitek le? Otthon nem vagytok tőle befordultak?

Figyelt kérdés
Hazaérek munkából, és nincs kedvem semmihez, csak aludnék. A hétvége is így telik, már péntek este is arra gondolok, hogy mindjárt itt a hétfő. Mit tegyek?

2020. jún. 13. 15:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha engem írtál volna le. Eleinte megpróbáltam sportolni meg mindenféle dolgot csinálni ami kikapcsolod de már azok sem működnek. Próbálom hétvégén kipihenni magam de hétfőn már fáradtan megyek be.
2020. jún. 13. 15:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Edzek
2020. jún. 13. 15:47
 3/19 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert nincs időm befordulni se, mindennap meló. Az eddigi munkahelyeimen egész napozni kellett szinte mindig, szabad is csak a vasárnap volt jobb esetbe. Irigylem azt, akinek van hétvégéje, meg 4kor végez, és magába tud fordulni.
2020. jún. 13. 15:58
 4/19 anonim ***** válasza:
#3 mit dolgoztál és hol?
2020. jún. 13. 16:08
 5/19 anonim ***** válasza:
4: Postán, utána irodai asszisztensként, most meg a vírus beütött szóval gyümölcsöt árulok a bódékban. 😅
2020. jún. 13. 16:10
 6/19 anonim ***** válasza:
#5 nekem önmagában már ez stresszes lenne amit leírtál. A mostaninál is jobban rühellném az életem. Inkább ugranak a vonat elé.
2020. jún. 13. 16:34
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
Tudom, hogy hihetetlen, de ha rendben lenne a bélflórád, sokkal jobb lenne a stressztűrő képességed. Csak sajnos a boltok polcain magukat kínáló élelmiszernek látszó tárgyak ebben nagyon nincsenek a segítségedre.
2020. jún. 13. 16:36
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

#7 az összes ilyen kérdésnél itt van ez a bélflórád válaszod XD

De ez tudományosan akkor sem alátámasztott.

2020. jún. 13. 16:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Egyedül vagyok, így netezés utazás, ami szóba jön. Ha hazamegyek rokonokhoz, akkor ott kibeszélem a dühömet.
2020. jún. 13. 16:47
 10/19 anonim ***** válasza:
57%
Sport.
2020. jún. 13. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!