A munkahelyi stresszt hogy vezetitek le? Otthon nem vagytok tőle befordultak?
Figyelt kérdés
Hazaérek munkából, és nincs kedvem semmihez, csak aludnék. A hétvége is így telik, már péntek este is arra gondolok, hogy mindjárt itt a hétfő. Mit tegyek?2020. jún. 13. 15:35
1/19 anonim válasza:
Mintha engem írtál volna le. Eleinte megpróbáltam sportolni meg mindenféle dolgot csinálni ami kikapcsolod de már azok sem működnek. Próbálom hétvégén kipihenni magam de hétfőn már fáradtan megyek be.
3/19 anonim válasza:
Sehogy, mert nincs időm befordulni se, mindennap meló. Az eddigi munkahelyeimen egész napozni kellett szinte mindig, szabad is csak a vasárnap volt jobb esetbe. Irigylem azt, akinek van hétvégéje, meg 4kor végez, és magába tud fordulni.
5/19 anonim válasza:
4: Postán, utána irodai asszisztensként, most meg a vírus beütött szóval gyümölcsöt árulok a bódékban. 😅
6/19 anonim válasza:
#5 nekem önmagában már ez stresszes lenne amit leírtál. A mostaninál is jobban rühellném az életem. Inkább ugranak a vonat elé.
7/19 anonim válasza:
Tudom, hogy hihetetlen, de ha rendben lenne a bélflórád, sokkal jobb lenne a stressztűrő képességed. Csak sajnos a boltok polcain magukat kínáló élelmiszernek látszó tárgyak ebben nagyon nincsenek a segítségedre.
8/19 anonim válasza:
#7 az összes ilyen kérdésnél itt van ez a bélflórád válaszod XD
De ez tudományosan akkor sem alátámasztott.
9/19 anonim válasza:
Egyedül vagyok, így netezés utazás, ami szóba jön. Ha hazamegyek rokonokhoz, akkor ott kibeszélem a dühömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!