Miért nem lehet elfogadni, hogy "befordultam" és most nincs kedvem semmihez, nem kell zaklatni? Mit tegyek?
Történt valami nemrég, amitől eléggé padlóra kerültem. Tudom, hogy összeszedem majd magam, újra jó formában leszek, de most úgy érzem, nincs kedvem senkihez és semmihez. Ezért a napjaimat itthon töltöm pizsamában, alszok, sorozatokat nézek, olvasok, nézelődök/vásárolok.
Apa ezt elfogadta, de anya nem áll le. Hívogat, ide jön és csak kérdezget, pedig látja rajtam, hogy nincs kedvem beszélgetni. Ma reggel is idejön és látja hogy még alszok, de ül az ágyamon és csak kérdezget. Már fogalmam sincs, hogy mit csináljak, kértem többször, hogy most hagyjon kicsit, nem szeretnék beszélgetni.
20 éves vagyok, szerintem nem olyan szokatlan, hogyha vannak rossz időszakok is az életemben...
Nem vagyok saját magát vagdosó depressziós... Ez most csak egy ilyen időszak, el fog múlni. De annak nincs értelme, hogy kirángasson a lakásból és aztán műmosollyal az arcomon mászkáljak és alig várjam, hogy jöhessek haza.
Utolsó, hol írtam, hogy "se suli, se melóhely"?
Másodéves egyetemista vagyok.
a napjaimat itthon töltöm pizsamában, alszok, sorozatokat nézek, olvasok, nézelődök/vásárolok.
Helybe jönnek a tanáraid... ja, tudom, csak előadásod van.
68%-os, te amúgy miért is írsz ide?
Mert látom, segíteni nem szeretnél, mindenbe csak belekötsz. Ezért felesleges ám válaszolgatni!:)
Írtam, hogy megértem anyukádat, mivel a jelek szt se iskolába nem jársz, se dolgozni (te mondtad, hogy egész nap pizsamában fetrengsz otthon).
Mert egy dolog, hogy nem akarsz társaságot, mikor ráérsz; de egy másik, hogy a kötelezettségeidet is hanyagolod. Előbbihez mindenkinek joga van, utóbbi meg figyelmet igényel.
Miért hanyagolnám a kötelezettségeimet?
A vizsgaidőszakot sikerrel teljesítettem még decemberben, majd a következőre összeszedem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!