Miért nem lehet elfogadni, hogy "befordultam" és most nincs kedvem semmihez, nem kell zaklatni? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Történt valami nemrég, amitől eléggé padlóra kerültem. Tudom, hogy összeszedem majd magam, újra jó formában leszek, de most úgy érzem, nincs kedvem senkihez és semmihez. Ezért a napjaimat itthon töltöm pizsamában, alszok, sorozatokat nézek, olvasok, nézelődök/vásárolok.
Apa ezt elfogadta, de anya nem áll le. Hívogat, ide jön és csak kérdezget, pedig látja rajtam, hogy nincs kedvem beszélgetni. Ma reggel is idejön és látja hogy még alszok, de ül az ágyamon és csak kérdezget. Már fogalmam sincs, hogy mit csináljak, kértem többször, hogy most hagyjon kicsit, nem szeretnék beszélgetni.
20 éves vagyok, szerintem nem olyan szokatlan, hogyha vannak rossz időszakok is az életemben...
2017. márc. 18. 11:53
11/12 anonim válasza:
Ja, hogy neked annyi a kötelezettséged, hogy levizsgázz... minek jársz egyáltalán egyetemre?
12/12 anonim válasza:
az élet nem áll meg csak mert te lusta vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!