Anya nem képes elfogadni az utolsó 2-3 barátomat, annak ellenére, hogy szerinte a boldogságom a legfontosabb. normális ez?
Tízenéves korom óta az idősebb férfiak vonzanak, sosem tudtam elképzelni kapcsolatot velem egyidős sráccal. Az elmúlt kb 4 évben 10-15 évvel idősebb férfival volt 2-2,5 éves kapcsolatom. Sosem ért véget a kapcsolat velük balhésan.
Viszont most egy nálam 18 éves férfival vagyok együtt 3,5 hónapja. Ahogy felhozódott a téma, anya újra kezdte a kiabálást, kiakadást, hogy én nem vagyok normális, nem erre nevelt, mennyire kellemetlen helyzetbe sodrom, stb.
Pedig egyetlen férfi sem volt lusta, munkanélküli semmirekellő...
Mennyire normális ez a reakció?
23n
Szia!
Sajnálom hogy csak egy olyan idős férfiban látsz valamit aki tőled ennyivel idősebb! Veled egyidős vagyok es szerintem egy annyi idős férfiban +10-13 evvel tobb rutin van a szex teren de szerintem semmivel se tobb mint en! Ez az en véleményem! Nem tudom te mit látsz es keresel azokban az emberekben!
Elmúlt négy évben, azaz 18 éves korodtól már két "komoly" kpcsolat.
Nem az a baj, még az sem, hogy az apád lehetne, de most jön a harmadik.
Azaz gykorlatilag egyik fa.zi ágyából a másikba mászol (szinte nulla szónettel), EZ viszont gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!