Más is küzd azzal, hogy nehezen barátkozik, nem enged magához közel embereket, nincsenek mély barátságai?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatára mennyire hat ez ki? Normális ha minden pátkapcsolatomban egy idő után a szakításra tudok gondolni, megfordul a fejemben?jan. 11. 23:10
2/4 anonim válasza:
Korábban ez engem is zavart, ám az évek alatt, ahogy tapasztaltam és megismertem az emberi természet árnyoldalait, magamtól is beláttam: jobb egyedül.
Igaz barátságok manapság a klasszikus értelemben véve (amire mindenki vágyik) nincsenek. Felszínes ismeretségek, jó kapcsolatok vannak, amik kielégítik a társalgási igényt, de több mindenre nem jók. Néhány felszínes csevejért, pár erőltetett találkáért - ellenben egy rakás lemondott programért és lelki szemetesládaságért nekem nem éri meg barátkozni. Nem zavar, hogy egyedül vagyok. Sőt, sokszor inkább örülök neki.
4/4 anonim válasza:
Ez érdekes tèma. Nekem volt pâr nagyon mêly kapcsolatom, igazi barâtok. Bármikor hívhattak És én is ott voltam nekik amikor kellettem. De külföldre költöztem, amerikában élek És Itt nagyon más a barátkozás. Nehezen tudom megszokni. A magyar imeretségek elkoptak És csak néha beszélünk whatsappon, de mâr mindenkinek van gyereke, férje-felesége, És mindenki a maga kis életére koncentrál. Itt amerikában meg minden felszines: egyszer majdnem bajba kerültem mert egy munkatársamat (azonos nemû) elhívtam egy sörre mûszak után. Mindenki csak addig barât amig a mûszak véget nem ér, utána mindenki megy a maga utján. Szomszédokkal pròbálkoztam, de ôk sem vették jó néven a barátkozást, ugy tünik szimplán e felé tart a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!