Fiúk, nektek vannak legjobb barátaitok? Mennyire szorosak a barátságaitok? Vagy csak haverok vannak?
Van legjobb barátom. Azért legjobb, mert a többinél fontosabb. Hetente 1x van fent online amikor tudunk beszélni, azelőtti napokon csak üzengetek neki amire reagál amikor tud. 6 éve ismerem. Ha bármikor segítségemre szorul ott leszek ha tudok.
Másik nagyon jó barátom (Red Vixen a gyakorin a neve), vele mindennap beszélek, lehet találkozom is vele nemsokára, nekem szükségem van a segítségére, nem tudom ő mit érez irántam, egyáltalán nem jelentek neki annyit mint ő nekem.
Osztálytársak, haverok a személyiségem 3-5%-át ismerik, ha meghalnának másnap semmit nem váltana ki belőlem.
Csak akkor segítek nekik ha előtte tettek valamit értem. Most csak fiú haverokról beszéltem.
Egy lánnyal szorosabb barátságom van mint a haverokkal, ő neki is ott leszek ha kell. A többi lánnyal meg szórakozni szoktam, elvagyok velük, de semmi több.
Bocs hogy a legjobb barátokról kicsit konkrétan írtam.
Én sem gondolom, hogy mindennap beszélni kéne velük, ezt nem is tartalmazta a kérdésem, vagy nem tudom, mire írtad ezt, utolsó.
Köszönöm a válaszokat.
MI?
A barátságaink tulajdonságára írtam. Azt hittem, erről (is) szól a kérdés.
Nem, nem hasonlítgattam össze a női barátsággal.
Tudom hogy sokan őrültnek nézik, és hogy mit gondolnak róla az itteniek.
De én a barátja vagyok, ismerem őt és téli szünetben is nála fogok gombázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!