Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
Igen, létezik.
Valószínűleg ez nem az.
Nincs hozzá semmi közöd.
Jó bunkókat fogtál ki...
Szerintem együtt vannak.
Milyen körülmények közt beszéltek neked a kapcsolatukról?
7-es hsz, köszönöm a válaszodat!
8-as. ,,Szerinted ebből a 7 soros leirásból majd megmondja valaki, hogy mi van köztük?"
Értsétek már meg, hogy nem konkrétan az érdekel, hogy köztük mi van! Igen, őket vettem alapul, mert náluk látom, de nem ők érdekelnek, hanem a kapcsolatuk! Hogy ilyen kapcsolat lehet-e valakik között, bármelyik másik ember között romantika nélkül, mert én krvára nem láttam még, de ettől még nem kőbe vésett, hogy nem létezik!
10-es hsz, köszönöm! Tehát lehetséges ilyen harmonikus kapcsolat romantika nélkül, neked van ilyened. Nagyon köszönöm! Érdekeseket írtál. Nálam is az hogy lelkitárs és romantikus kapcsolat, az ugyanazt jelenti. Illetve jelentette, mert a soraid után tényleg hülyeség lenne minden esetben összemosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!