Szerintetek milyen gyakori személyes kapcsolattartás minősül barátságnak?
Azt gondolom laikus fejjel, hogy egy igaz barátság nem abból áll hogy minden percben egymást faljátok.
Nálam ha lenne barátság, elég lenne heti vagy kéthetente 1 nap.
Pedig vannak olyan élethelyzetek. Például gondolkodj egy kicsit, mennyire elvárható az ilyesmi attól, aki a szomszédban lakik, ahhoz képest aki az ország túlfelében, vagy külföldön.
Ha neked egy barátod kimegy mondjuk csak pár hónapra az USA-ba, akkor te közlöd vele hogy vége a barátságotoknak, mert nem tud onnan neked havonta hazapattani? Ugye hogy nem? Tehát akkor valójában kritérium az a havi 1 találka, vagy nem?
5: Egyébként meg ki mondta, hogy tartós fizikai távolság nem jelentheti egy barátság végét?
Az egy dolog, hogy nem szándékosan van távol, de ettől ez még simán keresztet vethet egy barátságra.
"Jó, azért ez szélsőséges példa eléggé"
Nyilván, de épp az volt a lényege hogy prezentálja, milyen széles skálán változhatnak különféle élethelyzetek, amik értelmetlenné teszik a fő kérdést. Hiszen nem húzható rá semmilyen egységes keret minden baráti kapcsolatra.
"Ezért mondtam, hogy HA egy országban laknak, ha figyeltél volna az utóbbit megelőző kommentemre"
TE reagáltál az ÉN kommentemre, én pedig csupán a reakciódra válaszoltam, ami semmi ilyen kitételt nem tartalmazott.
"Ezek szerint nálad a barátság valami felszínes dolog. "
Nem éppen. Épp ellenkezőleg, pont azt magyarázom hogy a találkozások gyakorisága általánosságban nem határoz meg ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!