Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok/nők barátsága. Ez...

Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés
A munkatársaim és egyúttal szomszédaim már évek óta. Két huszonéves nő. Én is nő vagyok, és kellemesen eltársalgok velük a lépcsőházban. Azt mondják legjobb barátnők már általános iskola óta. Szoktam látni őket ölelkezni, hogy egyikük kézen fogva elvezeti a másikat. Együtt mennek bevásárolni, és igazából mindig együtt látom őket mindent csinálni. Nagyon harmonikusak, nagyon közeliek, de nagyon őszintének tűnnek, amikor azt mondják, hogy csak barátok. Hallani sem hallok semmit tőlük, bár ugye nem kell a szeretkezéshez ordítani. Nekem igazán barátaim soha nem is voltak, nemhogy ilyen közeli kapcsolat valakivel. Mintha társak lennének, sokkal több a barátságnál, de közben nem romantikusan.
2023. szept. 19. 15:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, létezhet, nekem is vannak ilyen közeli barátnőim.
2023. szept. 19. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nő létemre nem szeretek ölelkezni, ahhoz nekem nagyon bizalmi kapcsolat kell, más meg mindenkit ölelget alkoholmámor nélkül is, mert neki meg az a természetes. Nem vagyunk egyformák. Nem ismerjük őket, nem lehet így megmondani, hogy mi van köztük.
2023. szept. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!